18.10.2016
Frigarui cu fenicul si creveti cu salsa verde
Un meniu sanatos si satios pentru mesele de la final de saptamana.
Frigarui cu fenicul si creveti cu salsa verde
Ingrediente

pipersareceapa rosie taiata in 12 bucati1 bulb fenicul taiat in 12 bucati28 creveti4 lingurite ulei de masline


Metoda de preparare

Pregateste o salsa verde amestecand intr-un bol:

  • 2-3 linguri patrunjel tocat
  • 2-3 linguri busuioc tocat
  • 1-2 linguri ceapa verde tocata marunt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura apa
  • 1 lingura capere tocate
  • sare si piper

Incinge gratarul si pregateste frigaruile.

Unge crevetii curatati cu 2 linguri ulei de masline si apoi infige-i pe 4 frigarui mari.

Pe alte 4 frigarui aseaza alternativ cate 3 felii de fenicul si 3 felii de ceapa si unge-le cu 2 linguri de ulei de masline.

Pune frigaruile pe gratar si lasa-le pana cand legumele se inmoaie si crevetii sunt rumeniti. Serveste-le cu salsa verde.

Articole din aceeasi categorie