28.11.2023
Si-a lansat primul album muzical la doar 16 ani! Cu ce interpreti renumiti din Romania a reusit sa colaboreze Yanis Pavel: „Piesa asta nu trebuia sa fie in album, insa...” - VIDEO

De curand, interpretul Yanis Pavel a lansat un album muzical care a ajuns in scurt timp apreciat de sute de internauti. Mai multe detalii despre proiect a povestit chiar el in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Intrebat cum a reusit sa ajunga de la Iasi pana la Chisinau, Yanis Pavel a raspuns: „Cu peripetii. A fost aglomerat”. De asemenea, interpretul a recunoscut ca in Romania nu a nins intr-atat de mult ca in Republica Moldova.

„Ce faci? Cum esti?”, la aceaste intrebari, Yanis a raspuns: „Foarte bine. Cum sa fiu? A iesit albumul, acum lucram pentru a lansa si fizic pe 5 decembrie. Lucrez si la un nou album. Acesta a fost gata de ceva timp, ne-am gandit cum sa il promovam cand iese. Si acum ne punem pe treaba pe alte proiecte”.

Fashion Alchemy - by Evgheni Hudorojcov: Gandul pus pe foaie! Meditatie despre ce reprezinta ceea ce porti

Interpretul a reusit sa-si lanseze albumul intitulat „Scrum” la doar 16 ani, ceea ce este un adevarat succes. „Mi se pare ca aceasta este piesa care m-a definit pe mine. Toata lumea mi-a spus ca piesa „Scrum” este despre faptul ca sunt indragostit. Nu are vreo legatura, a fost prima mea incercare la o piesa de dragoste si o facusem destul de rapid doar ca a fost o intamplare fericita ca lumea s-a simtit in versuri si a prins foarte bine”, a mentionat Yanis Pavel.

„Piesa asta nu trebuia sa fie in album, insa mi se pare ca a dat cea mai mare culoare albumului. Mi se pare ca piesa asta este emblema albumului”, a adaugat Pavel.

Horoscop 28 noiembrie 2023. Zodiile care sunt maestre in arta flirtului. Nativii care au noroc in dragoste

Intrebat daca are sau nu iubita, invitatul a spus: „Asta este ceva personal. As prefera sa nu impartasesc”.

Yanis a colaborat atat cu Keo, cat si cu What's UP.

Articole din aceeasi categorie