27.12.2023
O amintire funny de Craciun cu Irina Rimes: „Ne-am imbatat odata...” - VIDEO

Irina Rimes a povestit o amintire care i s-a intamplat intr-un an de Craciun. Vezi in articolul de mai jos ce a dezvaluit interpreta.

In culisele de la Global Records, Irina Rimes a fost provocata sa povesteasca cea mai amuzanta amintire de Craciun. Interpreta a dezvaluit: „Ne-am imbatat odata, era alb pentru ca ninsese foarte mult peste tot, era si ger si noi de la casa la casa umbland si colindand, eram invitati pe la fiecare prin casa. Iar acolo trebuia sa bem si cate un pahar de vin, si astfel la un vecin beam vin rosu, la altul beam vin alb, la unul beam vin mai tare, la altul mai putin, unul nu avea vin si servea tuica si la un moment dat am ajuns destul de muci acasa”.

The Urs - interviu in exclusivitate! Afla numele adevarat al interpretului, dar si care este povestea din spatele pseudonimului sau: „Am fost cu fratele la Moscova, in constructii, ca sa ne cumparam primele chitari electrice” - VIDEO

Aceasta a mai mentionat: „Noi cantam cu ukulelele si tin minte ca eram cu Andi Banica si ma ducea in brate pentru ca picioarele imi erau bocna, eram inghetata si eu plangeam de frig si eram in spatele lui si el canta in drum spre casa, inotand prin zapada. A fost foarte funny”.

Olga Tapordei nu a mai putut escalada cel mai inalt varf din America de Sud! Care a fost motivul, dar si cum se simte: „Cel mai greu mi s-a dat decizia de a cobora” - FOTO

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Dupa o pauza lunga, Sasha Letty revine cu noi forte in showbiz! Ce a pregatit interpreta - FOTO

Articole din aceeasi categorie