27.12.2023
Dupa o pauza lunga, Sasha Letty revine cu noi forte in showbiz! Ce a pregatit interpreta - FOTO

Adele isi pregateste revenirea pe plan muzical cu o noua piesa numita „DNA”.

„In curand pe toate platformele digitale”, a mentionat Sasha pe social media, acum o zi.

In curand, interpreta urmeaza sa participe cu „DNA” la Preselectia Nationala „Eurovision Moldova 2024”.

Horoscop 27 decembrie 2023. Zodiile dornice de afectiune. Cei mai romantici nativi

Desi i-a fost greu sa se decida, totusi, in acest, Letty isi va incerca din nou norocul in cadrul cunoscutului concurs: „Ma pornesc de 2 ani la Eurovision, anul acesta m-am hotarat sa o fac! Da, dupa cum a observat toata lumea, am aplicat la Concursul Muzical Eurovision 2024 cu piesa „DNA”. Piesa a fost scrisa special pentru mine de autorul Jacob Jonia, care a scris si piesa „Summer of LOVE” cu care am participat la finala ESC 2020”.

Interpreta urmeaza sa participe pentru a 7-a oara la etapa nationala a show-ului.

„Eurovision pentru mine e sarbatoare, este o oportunitate grozava de a ma arata, de a ma prezenta in scena mare, pot sa spun ca sunt deja un veteran al competitiei. Anul acesta particip pentru a 7-a oara la concurs. Numarul 7 este numarul meu preferat. Sper sa fie cu succes! Asa ca Sasha Letty is coming back. Acum se incepe o perioada foarte interesanta. Cu Doamne ajuta”, a recunoscut ea.

Sasha Letty este o interpreta originara din Republica Moldova. In octombrie 2021, aceasta a fost ceruta in casatorie de iubitul ei Dumitru, alaturi de care a adus pe lume primul lor copil.

Natalia Barbu, Oleg Spinu, Aliona Moon sunt doar cativa dintre artistii care urmeaza sa participe la Preselectia Nationala „Eurovision Moldova 2024”. Vezi lista integrala a participantilor - FOTO

Articole din aceeasi categorie