27.12.2023
The Urs - interviu in exclusivitate! Afla numele adevarat al interpretului, dar si care este povestea din spatele pseudonimului sau: „Am fost cu fratele la Moscova, in constructii, ca sa ne cumparam primele chitari electrice” - VIDEO

„Taramul Interzis”, o piesa pe care o fredoneaza mii de oameni, ai auzit-o la radio, dar cu siguranta te-ai intrebat cine o canta. The Urs este interpretul care ne duce faima peste Prut. Care este numele adevarat al interpretului, dar si cum a reusit sa adune peste 11 milioane de vizualizari in doar 3 luni, afla din cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta.

Intrebat care este numele lui adevarat, interpretul a raspuns: „Poti sa imi spui Urs, poti sa imi spui Gheorghe, nu conteaza, imi spui si tu cum vrei”.

„A pornit totul inaintea nasterii mele. Mama mea a cantat si ea la vioara in copilarie. Dupa ce am aparut noi ea nu a mai putut sa-si indeplineasca visul si ne-a transmis noua acest vis mai departe. Eu cu fratele am vrut sa facem o trupa rock la un moment, asa si am inceput sa invat chitara. Am fost cu fratele la Moscova in constructii ca sa ne cumparam primele chitari electrice si computer. In 2010 am avut o fractura la picior si trebuia jumatate de an sa stau cu gipsul ala mare pe mine. Am zis ca trebuie sa imi antrenez creierul in perioada asta cu ceva nou. Am inceput sa invat sa fac intrumentale, iar dupa am invatat si sa scriu pe ele”, a mai povestit The Urs.

Lee Sun-kyun a murit. Actorul sud-coreean din filmul „Parazit”, castigator al premiului Oscar, avea 48 de ani

Valentina Iusuphodjaev despre cinematografia din Republica Moldova: „Odata cu aparitia acestui centru al cinematografiei si cu sustinere de la stat, totusi...” - VIDEO

Numele de scena The Urs l-a ales inca in 2015, iar semnificatia acestuia este...: „Ce tine de numele „The Urs” este un lucru natural. Mereu mi se spunea ursulet, urs, datorita fizicului si cand a venit timpul sa imi pun un nume de scena a fost simplu”.

In pandemie, interpretul a scris primele piese prin intermediul carora a devenit cunoscut. „Incercam cumva sa imi promovez Instagram-ul si pe urma cu el sa-mi promovez muzica. Am facut o serie de piese de 1 minut si de acolo au aflat unii oameni despre mine. Acum „Taramul interzis” a spart gheata”, a mentionat interpretul.

Zilele acestea The Urs a evoluat pentru prima data intr-un concert la Chisinau. Interpretul a marturisit ca a trait niste emotii de nedescris: „Foarte tare, un public atat de mare, atat de cald. Am cantat zambind. Lumea ma recunoaste, vrea sa faca poze cu mine, vrea sa fiu o particica mica din viata lor si eram foarte fericit, dar in acelasi timp nu ma asteptam ca suge atat de mult din energie”.

Articole din aceeasi categorie