27.02.2024
„Cate inca o sa mai fie”! Ce spune Adriana Ochisanu despre noua relatie a fiului ei, Cristi - VIDEO

Despre concertele la care urmeaza sa evolueze, despre modul in care a slabit, dar si noua relatie a fiului ei a vorbit de curand, Adriana Ochisanu, fiind invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

„Ai si baiat mare, ca tocmai vorbeam inainte de emisiune. Cristi e barbat, barbat. I-am vazut astazi intr-un articol acolo cu iubita. Ma si gandesc, tu soacra mare? Dar mai dureaza pana atunci, nu?”, a mentionat prezentatoarea serilor perfecte, Anisoara Loghin.

Adriana a mentionat ca il va sustine pe Cristi, indiferent de alegerea pe care o va face. Insa, mai in gluma, mai in serios a spus: „Auzi? Cate inca o sa mai fie”.

Andreea Raicu a vorbit pentru prima data despre drama prin care a trecut: „O durere devastatoare care nu ma lasa sa respir”

„Pana la urma, important el sa-si faca alegerea. Eu il voi sustine. Si pana la urma, cum isi va asterne, asa va dormi”, a mai notat interpreta. „Exact. O abordare matura, altfel nici n-are cum sa fie”, a concluzionat Anisoara Loghin.

Cum a fost surprinsa Victoria Beckham la Paris. Vedeta nu a renuntat la tocuri, desi merge cu ajutorul carjelor - FOTO

Adriana Ochisanu a fost nascuta pe 18 martie 1978 in Republica Moldova. Ea este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzica populara din tara, dar si din Romania. Ochisanu a devenit mamica pentru a doua oara la varsta de 38 de ani. Artista mai are un fiu, in varsta de 24 de ani, pe nume Cristian, din prima casnicie cu instrumentistul Corneliu Botgros.

Cristi Botgros - prima imagine alaturi de iubita lui. Cine este Alexandra Cuhuteac 

In luna iubirii, Cristi este mai indragostit ca niciodata. Violonistul a anuntat ca are o iubita prin intermediul unei fotografii distribuite pe online. In imagini, acesta apare alaturi de o tanara pe nume Alexandra Cuhuteac.

Dorin Galben a cerut-o in casatorie pentru a doua oara pe Violeta Scrisu! Cum arata inelul pe care l-a cumparat cu 7 ani in urma: „Am dat pe el un salariu si jumatate” - FOTO

Potrivit informatiilor de pe blogul ei personal, Alexandra este interpreta si studiaza la Centrul de Excelenta in Educatie Artistica „Stefan Neaga”.

Articole din aceeasi categorie