05.12.2022
Nu stii cum sa-ti impodobesti pomul de Craciun in acest an? Afla de la decoratoarea Cristina Milici care sunt cele mai importante tendinte din 2023 pentru sarbatorile de iarna - VIDEO

Incepe perioada sarbatorilor de iarna, iar magia lor aprinde luminitele in fiecare casa pe bradul impodobit. In studioul serilor perfecte a fost creata o adevarata feerie deoarece invitata emisiunii, Cristina Milici, impreuna cu Tatiana Heghea au impodobit pomul de Craciun.

Cristina cunoaste toate tendintele in materie de decor si astfel aceasta a impartasit cateva dintre ele si telespectatorilor.

„Noi traim intr-un areal Post-Sovietic. Zona noastra iubeste sa tina pasul cu tendintele. Cei care au de vandut, reusesc sa vanda bine. La noi merge mereu aceasta concurenta, dar eu nu cred ca este cea mai corecta. Eu consider ca totusi sarbatorile de iarna sunt o perioada in care noi in primul rand trebuie sa primim placere de la acest proces. El trebuie sa fie foarte organic, natural, sa implice pe cei de acasa”, a mentionat Crisitna Milici.

O premiera inedita! Romina Spinu a lansat un nou cantec popular, textul si melodia caruia ii apartin in totalitate: „La mine totul vine natural” - VIDEO

Dupa cum a povestit decoratoarea, cele mai importante stiluri in anul 2023 pentru pomul de Craciun sunt: mixarea detaliilor din replica de blana; detaliile din pene; combinarea detaliilor care par la prima vedere incompatibile; maximalismul; culoarea magenta; dar si multe altele.

„Maximalismul este o reactie la minimalism. Maximalismul iubeste culoare vibranta, iubeste detalii din arta, furnituri sofisticate din satin. O alta tendinta interesanta este faptul ca Pantone a anuntat culoarea anului, este culoare magenta. Daca avem un interier destul de linistit, putem sa-i dam un accent puternic cu diferite nuante de roz spre acest magenta suculent. Mai este si stilul natural care iubeste un bradut procurat la ghiveci, doar cu cateva luminite si conuri”, a recunoscut Milici.

Intrebata de catre Tatiana Heghea daca sunt in trend brazii naturali sau din potriva, cei artificiali, Cristina a raspuns: „Daca ai unde sa plantezi, e frumos sa iei un bradut micut natural.”

Bradutul din cadrul studioului O Seara Perfecta este unul mai diferit, deoarece pentru decorarea lui au fost mixate mai multe stiluri. „Noi am mixat mai multe stiluri aici. Am ales stilul monochrom care este cuminte si un pic rece. De asemenea am decis sa continui cu motivul neoclasic. Am mixat cu pene si blanita la baza. Avem si note de aur si alb negru. Satinul l-am imprumutat din maximalism.”, a spus decoratoarea Cristina Milici.

Moldoveanul Adrian Lefter a devenit Mister Planet 2022! Vezi primele imagini publicate de model din cadrul concursului: „Castigul este al Republicii Moldova” - FOTO

Un secret despre care putin stiu consta in faptul ca globurile cele mai mari se pun de obicei in partea de jos a bradului, iar acesta este un alt secret pe care l-a dezvaluit Milici.

Vedeta cu unghii de vrajitoare. Pare imposibil sa faci ceva cu ele, dar manichira rezista de zile bune

Articole din aceeasi categorie