05.12.2022
Moldoveanul Adrian Lefter a devenit Mister Planet 2022! Vezi primele imagini publicate de model din cadrul concursului: „Castigul este al Republicii Moldova” - FOTO

Modelul in varsta de 20 de ani a reusit sa aduca renume Republicii Moldova datorita titlului pe care l-a obtinut in cadrul concursului international „Miss & Mister Planet 2022”.

Inainte de finala concursului, Adrian a scris pe pagina sa de Instagram: „Astazi e ziua cea mare! Astazi facem istorie pentru Republica Moldova la Miss and Mister Planet! Voi avea grija sa ridic steagul nostru cat mai sus! Va multumesc tuturor celor ce mi-au transmis in aceasta saptamana doar ganduri bune!”

Imediat dupa finalizarea concursului, modelul a venit cu un nou mesaj pentru fanii sai in mediul online. „Castigul este al Republicii Moldova. Cele doua titluri de Mister Planet au fost oferite mie si, evident Georgiei. Va multumesc tuturor pentru sustinere! Le-am aratat la toti unde se afla Moldova pe harta.”, a scris Adrian.

Ce se intampla la Kremlin? Iubita lui Putin, superba intr-o noua aparitie publica, iar presedintele rus cade pe scari acasa al el

De asemenea, acesta a publicat si o fotografie din cadrul evenimentului. Acesta tine in maini diploma pe care a primit-o si zambeste.

Adrian Lefter este un tanar originar din Republica Moldova, in varsta de 20 de ani. Acesta a fost desemnat cel mai bun coregraf de podium la Dubai International Fashion Week 2021. De asemenea, este fondatorul scolii de modeling „Adi Academy” si reprezentantul oficial a peste cinci evenimente fashion internationale.

Lia Taburcean a devenit mamica pentru a doua oara! Vezi filmuletul din sala de nastere pe care l-a publicat interpreta - VIDEO

Articole din aceeasi categorie