05.12.2022
O premiera inedita! Romina Spinu a lansat un nou cantec popular, textul si melodia caruia ii apartin in totalitate: „La mine totul vine natural” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata interpreta de muzica populara Romina Spinu. Artista a venit cu o noua premiera, o melodie populara energica. 

„La mine totul vine natural. Niciodata nu m-am gandit ca uite in luna asta voi face asa melodie. Eu mereu ma gandesc ca as vrea sa vin cu o melodie de sarbatoare, despre mama. Stiu mereu ce-mi doresc, ce vreau. Ma gandesc totul sa fie la nivel”, Romina Spinu, interpreta.

Interpreta stie sa cante la fel de bine ambele genuri de muzica, si muzica usoara, si populara. Noua sa melodie a fost creata de: „Tu stii bine si colegii nostri cunosc cat de mult se munceste pentru a aduce intr-un final un produs calitativ. Vreau sa ma laud, pentru ca este in premiera absoluta sa vin cu textul si melodia la piesa. Melodia respectiva imi apartine”.

Asa n-ai mai vazut-o! Cum arata Xenia Deli in anii de scoala - FOTO

„E foarte greu sa scrii muzica, mai ales la muzica populara. Sunt reguli stricte si e mult mai complicat. La muzica usoara mai poti sa zbori, sa fluturi. Totul a inceput cu aparitia pianului la noi in casa”, a explicat Romina Spinu. 

Aranjamentul melodiei a fost facut in colaborare Orchestra de Muzica si Dans „Flueras”, condusa de fratii Stefanet. „Aranjamentul, orchestratia si foarte multe momente ii apartin lui Edgar Stefanet”. 

Lia Taburcean a devenit mamica pentru a doua oara! Vezi filmuletul din sala de nastere pe care l-a publicat interpreta - VIDEO

In curand, interpreta va lansa un album. „Voi lansa primul meu album de muzica populara in colaborare cu Orchestra „Fluieras”. Mai am doua melodii in lucru. Apropo, urmatoarea melodie, care deja este gata, este intitulata „Doi copii” si este despre copilasii mei, fetele mele, despre familia mea”.

Articole din aceeasi categorie