05.12.2022
Vedeta cu unghii de vrajitoare. Pare imposibil sa faci ceva cu ele, dar manichira rezista de zile bune

Cardi B este o artista excentrica si ii place sa iasa in evidenta cu orice pret. Acum, vedeta a dus la extrem conceptul de “unghii lungi”.

Stim ca lui Cardi B ii plac unghiile lungi, insa de data aceasta s-a intrecut pe ea insasi. Noile dimensiuni ale unghiilor artistei hip hop sunt imposibile – par in jur de 10 cm. Desi ai senzatia ca nu poti face nimic cu ele, manichira rezista de zile bune. Cardi a fost pozata cu noul model de unghii incepand cu 1 decembrie si inca le mai are si in prezent. Cu siguranta  nu face prea multa treaba in casa :)

Artista a atras atentia si cu tinutele sale “de scandal”. Aceasta a purtat o salopeta mulata, decoltata si cu gaurele, spre incantarea celor prezenti in club.

La intalnirea cu Kate si William din America, David Beckham a incalcat protocolul

In ciuda tinutelor ei controversate, Cardi B este una din artistele preferate ale marilor designeri, care adesea o imbraca cu creatiile lor de zeci de mii de euro.

Totusi, este o mare diferenta intre imaginea pe care Cardi B o promoveaza pe retelele de socializate si felul in care arata fara atatea “atrificii”.

Articole din aceeasi categorie