04.04.2022
Nu se va mai intoarce in Rusia? Maxim Galkin anunta un mare turneu in Israel: „Va sugerez sa veniti pentru ca da, nu ne-am vazut demult...” - FOTO/VIDEO

De o luna intreaga, celebrul umorist impreuna cu sotia si copiii sai, se bucura de o vacanta departe de Rusia. Acestia au ales sa plece odata cu izbucnirea razboiului ruso-ucrainean. 

Umoristul Maxim Galkin, impreuna cu sotia si copiii sai, se bucura de o vacanta in Israel si se pare ca nu se grabeste sa se intoarca in Rusia. 

Astazi comediantul a anuntat despre turneul sau din strainatate, iar astfel le-a dat de inteles fanilor din Rusia despre faptul ca spectacolele sale nu vor mai avea  loc in timpul apropiat in Rusia. 

Fosta solista a trupei „VIA Gra” a emigrat in Italia. Ucraineanca este sfasiata de durere: „In primele saptamani mi-a fost greu sa merg, sa vorbesc, sa respir”

„Dragi prieteni, va anunt ca deja in iunie marele meu turneu de concerte prin orasele Israelului vor fi valabile. Va sugerez sa veniti pentru ca da, nu ne-am vazut demult.”, a spus Maxim pe Instagramul sau. 

Este de remarcat faptul ca recent umoristul si-a schimbat mult aspectul. Acesta a scapat de parul lung si pare sa arate mai tanar.

 In Israel, artistul incearca sa duca un stil de viata activ, dar nu pierde legatura cu abonatii sai.

Irina si Serghei Kovalsky - vacanta de vis pe taramul pacii. Acestia au cantat in mijlocul strazii si au trait emotii de neuitat: „Sa spunem ca suntem foarte impresionati de ce am vazut aici, este ca si cum nu am spune nimic” - FOTO/VIDEO

Showmanul a adaugat ca nu isi va mai mentine retelele de socializare ca pana acum, desi multi urmaritori il intreaba despre asta. Galkin si-a indemnat fanii sa nu creada zvonurile despre el si familia lui. El a spus ca toate „vorbele urate” care se scriu despre ei sunt o prostie totala.

Abonatii familiei vedetelor s-au grabit sa-l sustina pe comedian. Acestia si-au aratat in continuare admiratia si i-au spus ca cel mai important e ca sa aiba pace in familie si sa fie fericit alaturi de sotia si copiii lui. 

Actrita Iulia Mensova - panicata din cauza sanctiunilor exagerate si a evolutiei neprevazute a lucrurilor: „Maine va fi posibil ca rusilor sa nu li se vanda mancare fara pasaport sau fara a semna o hartie” - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie