04.04.2022
Irina si Serghei Kovalsky - vacanta de vis pe taramul pacii. Acestia au cantat in mijlocul strazii si au trait emotii de neuitat: „Sa spunem ca suntem foarte impresionati de ce am vazut aici, este ca si cum nu am spune nimic” - FOTO/VIDEO

Indragitul cuplu format dintre Irina si Serghei Kovalsky a plecat recent intr-o vacanta multasteptata in Israel.

Acestia au reusit sa isi surprinda urmaritorii cu un videoclip cu efect de tranzitie in care parca se teleporteaza de la aeroportul din Chisinau intr-un peisaj al linistii si pacii. 
„Suntem in Israel. Locul in care visam sa ajungem de doi ani. Visele devin realitate doar atunci cand credeti intr-adevar in ele.” , au scris ei in descrierea videoului. 

Desi au ajuns abia ieri, cei doi au reusit sa viziteze o multitudine de locuri exceptionale, toate cu ajutorul unui ghid persoanl.

Acestia au mers intr-un loc de vis in care au putut sa admire toata frumusetea orasului - Ierusalim.

Cei doi au vizitat cele mai frumoase biserici unde s-au rugat si au vizitat locuri fascinante pe care musulmanii le adora. Totusi, frumusetea si adevarata senzatie pe care ti-o dau aceste locuri nu poate fi transmisa prin intermediul pozelor, spun ei. 

Vladimir Putin si secretul tineretii: baile in sange de coarne de cerb

Pentru ca muzica e lucrul care o defineste cel mai bine, Irina a ales sa se alature unui chitarist care canta pe strada, iar impreuna au format un duet de senzatie.

Aceasta experienta, spune Irina, a fost una de neuitat:„Atat de placut a fost sa cant uite asa, intr-un oras strain, pe fonul unei chitare.” 

Mesajul si strigatul de durere postat de o interpreta ucraineana care te face sa plangi in hohote: „Sunt distrusa mintal. Rusii violeaza, ucid, distrug si tortureaza” - FOTO/VIDEO

„Sa spunem ca suntem foarte impresionati de ce am vazut aici, este ca si cum nu am spune nimic”, a scris Irina. 

Aceasta le-a dorit urmaritorilor sai sa ajunga pentru cel putin odata in viata sa vada aceasta frumusete si sa se bucure de mila si bunatatea lui Dumnezeu.

Alain Delon doreste sa apeleze la sinuciderea asistata! Cuvintele dureroase pe care i le-a spus fiului cel mare

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie