04.04.2022
Fosta solista a trupei „VIA Gra” a emigrat in Italia. Ucraineanca este sfasiata de durere: „In primele saptamani mi-a fost greu sa merg, sa vorbesc, sa respir”

Santa Dimopulos, una dintre cele mai stralucite participante a trupei VIA Gra, a aparut, dupa o pauza lunga, pe retelele de socializare. Cantareata in varsta de 34 de ani a povestit unde se afla acum, cu ce se ocupa si cum s-a schimbat viata ei dupa inceperea razboiului din Ucraina.

Cantareata a recunoscut ca acum, impreuna cu copiii sai, Daniel si Sofia, si cu sotul se afla in Europa. Familia a mers in Italia si, dupa spusele ei, au mers acolo timp de trei zile, fara somn si odihna. 

„Sotul meu mi-a spus ca trebuie imediat sa ducem copiii din tara. Am tipat ca nu voi merge nicaieri. Dupa multa cearta si lacrimi am ajuns la un compromis, am facut rapid valizele si am plecat. Mama, sora si copiii sai ne-au urmat”, a spus interpreta. 

Vladimir Putin si secretul tineretii: baile in sange de coarne de cerb

Santa se afla in Italia de peste o luna. In acest timp, ea impreuna cu sotul ei au reusit sa isi aranjeze copiii la scoala si gradinita. Dupa spusele sale, ea isi revine treptat in fire, s-a intors la antrenamente si sport si s-a oferit ca voluntar pentru a ajuta refugiatii din Ucraina. 

„Cu totii vrem acasa. Desi am inceput sa dorm mai bine si chiar sa fac sport, pot spune ca in primele doua saptamani am fost paralizata, mi-a fost greu sa merg, sa vorbesc si chiar sa respir. Niciodata in viata nu m-am rugat atat de mult si nu am plans atat de mult. Am trecut toate etapele: de la disperare, durere, dezamagire, ura, pana la calm si intelegerea unui lucru foarte important: nu este nevoie sa piezi timpul pentru a dovedi ceva cuiva. Daruieste-te faptelor bune, devii un sprijin pentru cei dragi si cei apropiati”, a spus Dimopulos intr-un interviu. 

Primarul unui oras din Rusia i-a invitat pe bloggerii de pe Instagram sa munceasca in orasul sau: „Avem posturi de maturatori si mai este nevoie de oameni care sa tunda iarba. Sunteti asteptati!” - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie