04.04.2022
Actrita Iulia Mensova - panicata din cauza sanctiunilor: „Maine va fi posibil ca rusilor sa nu li se vanda mancare fara pasaport sau fara a semna o hartie” - FOTO

Brandul francez de moda Chanel a provocat un nou scandal prin refuzul de a-si vinde produsele rusilor. Acum, pentru a achizitiona o geanta de marca sau alte bunuri mai scumpe de 300 de euro, fashionistele ruse trebuie sa semneze o hartie prin care confirma ca nu vor purta articolele de marca pe teritoriul Federatiei Ruse si de asemenea nici macar nu le voi duce acolo. 

„Ca companie globala, Chanel respecta legile si reglementarile care se aplica operatiunilor si angajatilor sai oriunde in lume, inclusiv sanctiunile economice”, a spus marca intr-un comunicat.

Mai multe videoclipuri au aparut deja pe internet, deoarece fetelor din Dubai si Milano li se refuza achizitia. Vestea a socat prezentatoarea si actrita TV Iulia Mensova. Ea considera ca politica marcii este absurda.

Irina si Serghei Kovalsky - vacanta de vis pe taramul pacii. Acestia au cantat in mijlocul strazii si au trait emotii de neuitat: „Sa spunem ca suntem foarte impresionati de ce am vazut aici, este ca si cum nu am spune nimic” - FOTO/VIDEO

„Chiar daca a fost 1 aprilie, ceea ce se intampla nu este deloc amuzant. Nici un minut. Aceasta este o incalcare scandaloasa a drepturilor omului. De necrezut!” a scris indignata prezentatoarea TV.

Actrita este speriata de tendintele actuale in raport cu poporul rus. Ea banuieste ca in curand interdictia va afecta nu numai articolele de lux, ci si bunurile esentiale.

„Dumnezeu sa fie cu Chanel, dar ce se va intampla mai departe? De exemplu maine va fi posibil ca rusilor sa nu li se vanda mancare fara pasaport sau fara a semna o hartie in care jurati credinta tuturor valorilor de ultima ora, negand tot ce se cere?”, – a argumentat artista.  

Brandul de lux Chanel a interzis vanzarea articolelor lor cetatenilor rusi din Dubai! Reactia Ianei Rudkovskaya te va surprinde: „Pentru o persoana care a lasat mai mult de un milion de euro acolo de-a lungul anilor, este chiar umilitor ” - FOTO

Si fana numarul 1 din Rusia a brandului Chanel a fost socata de sanctiunile impotriva rusilor. Sotia lui Evgeni Plushenko a confirmat ca a fost socata de aceasta veste. Ea a recunoscut ca cumpara articole de lux de peste 20 de ani si a cheltuit pe ele peste un milion de euro.

 

Articole din aceeasi categorie