19.03.2024
„Nu realizez pana la urma pasul pe care l-am facut”! Corina Guzun – campioana care nu sta pe loc - VIDEO

Asa cum domeniul beauty evolueaza, recent la Chisinau s-a mai deschis un studio de micropigmentare. Cu aceasta ocazie, fondatoarea studioului a dat o petrecere, cum a fost acolo, vedem in continuare.

Corina Guzun a reusit a acum un an sa cucereasca titlul de campioana europeana la micropigmentare, iar de atunci nu a incetat sa munceasca pentru a-si realiza visul.

Corin Guzun, fondatoarea studio Artha by Corina Guzun a dezvaluit: „In sfarsit marea deschidere, deci pregatesc acest eveniment de luni de zile, parea atat de simplu, parea atat de usor si totusi a durat. Astazi in sfarsit este ziua cea mare cand deschidem larg usile".

Nu a fost un drum usor, insa acum Corina se poate mandri cu propriul studio de micropigmentare.

Ana Violeta Banica, indragostita la 16 ani. Cine este iubitul misterios al fiicei Andreei Marin - FOTO

„Este urmatorul nivel de crestere pe care il simti intr-un oarecare moment cand trebuie sa mergem, sa ne extindem mai departe. In primul rand acest studio l-am planuit, am vrut sa ma extind pentru cursuri, vreau sa impart cu cat mai multa lume cat mai multe proceduri calitative, deci, sa impartasesc experienta mea pe care am acumulat-o in ani mai departe cu oamenii care vor sa afle. La zece ma simt acum, chiar ma simt mandra, cred ca nu realizez pana la urma pasul pe care l-am facut, drumul pe care il parcurg acum si urmeaza in continuare, dar totusi cat am realizat pana aici merita o nota de 10", a mai adaugat Corina.

La evenimentul de deschidere a studioului, Corina a avut alaturi de ea prietenii, familia, dar si colegele din domeniul micropigmentarii.

Irina Bivol a mentionat: „O felicit pentru aceasta deschidere, sa fie de bun augur ii doresc intregii echipe, pentru ca stiu ca are o echipa minunata alaturi de ea. Ii doresc in primul rand prosperitate, cat mai multe cliente sa le paseasca pragul, eu cu siguranta voi fi una dintre ele, asa ca ce sa-i zic, tot binele".

Carolina Gurau a spus: „Am cunoscut-o pe Corina in urma cu 5 luni la un eveniment global ceea ce tine de mesterii in micropigmentare. Am indragit-o foarte mult, deoarece este o persoana care emana o bunatate sufleteasca si o energie foarte pozitiva si ma bucur foarte mult pentru ea".

Dan Balan, prima reactie dupa ce fanii l-au acuzat ca a urcat baut pe scena de la „Christmas Magic” - VIDEO

„Vreau sa o felicit, ea pentru mine este un exemplu, eu am cunoscut-o la campionatul din Turcia si este foarte bravo",  a adaugat si Mihaela Stelea.

Fireste, i-au fost alaturi si fetele din echipa Beznos, care au sustinut-o si au incurajat-o pe Corina.

Diana Nasu a dezvaluit: „Ea visa de mult la locusorul ei, unde ea sa se simta bine, in confortul ei si avea in plan sa faca, doar ca nu stia cand. A impins-o locul de frunte pe care l-a luat la campionat si acela a fost primul impuls de care a fost motivata ca sa deschida studioul ei".

Postul Pastelui! Cum sa slabesti fara sa iti pui in pericol sanatatea. Corina Dascalu, nutritionista: „Apelam la cat mai multe...” - VIDEO

Olga Beznos a povestit ca le incurajeaza pe fete sa mearga inainte: „Le-am spus tot timpul fetelor, voi aveti sansa sa faceti ceva in viata voastra si trebuie sa o faceti, deoarece tu o faci pentru tine, ceva ce tu vrei".

„Am fost un puzzle care s-a raspandit si ii doresc ca acest puzzle sa se inmulteasca. Iubesc si ii doresc intr-adevar realizari frumoase", a concluzionat Irina Golban.

*Acest articol este un produs comercial.

Articole din aceeasi categorie