19.03.2024
Ana Violeta Banica, indragostita la 16 ani. Cine este iubitul misterios al fiicei Andreei Marin - FOTO

Pentru prima data in mod public, frumoasa fiica a Andreei Marin si a lui Stefan Banica recunoaste ca este indragostita. Si da toate detaliile, semn ca cei doi implicati isi asuma in mod vadit relatia.

Ana Violeta Banica, ca orice tanara, isi enumera pe Instagram etapele importante ale vietii. Si iata ca a venit clipa si primilor fiori in dragoste. Fiica lui Stefan Banica nu mai este un copil, ci o tanara indragostita.

Ea s-a postat intr-o ipostaza la care nimeni nu se astepta: cea in care se saruta cu iubitul!

Steve Harley a murit. Starul rock s-a stins din viata la 73 de ani

Fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica a publicat pe Instagram, in sectiunea „Stories”, un scurt filmulet in care iubitul ei o tine in brate si o saruta, cu tandrete, pe buze.

Ana Violeta nu ofera prea multe detalii, in afara unei declaratii foarte importante, „te iubesc”, scris in limba engleza. L-a etichetat pe tanar, fata de care este evident ca are sentimente puternice. Baiatul pare de o seama cu ea si din tag-ul oferit public, am aflat ca il cheama George. Intre ei, amorul adolescentin pare in floare.

Tanara cu ochi superbi este „vrajita” de baiat si in mod cert au o relatie solida, din moment ce au trecut la urmatorul pas: recunoasterea publica.

In decembrie, Ana Violeta a urcat pe scena cu tatal ei, Stefan Banica, la Sala Palatului. L-a acompaniat la pian, iar prezenta ei la concert a fost foarte apreciata.

Schimbare radicala de look pentru Keanu Reeves! Legendarul actor din Matrix si John Wick si-a surprins total fanii - FOTO

In ultima perioada, tanara pare ca a imprumutat din celebritatea mamei sale, caci este foarte vizibila. Cu mama ei se intelege de minune si, de cele mai multe ori, sunt prezente amandoua la evenimentele publice.

Articole din aceeasi categorie