18.03.2024
Dan Balan, prima reactie dupa ce fanii l-au acuzat ca a urcat baut pe scena de la „Christmas Magic” - VIDEO

Dupa 5 ani de la ultimul concert sustinut la Chisinau, Dan Balan a revenit la data de 24 decembrie 2023 cu show-ul „Christmas Magic”.

Alaturi de Dan Balan, pe scena au urcat: Mr. President, Ludmila Balan, BAKOTA, Cristian Porcari, The Urs si Haddaway. De-a lungul serii, Dan a interpretat piesele ce l-au facut faimos: Oriunde Ai Fi, De Ce Plang Chitarele, Ma inec in ochii tai, dar si unele dintre cele mai recente, precum: Love Maria.

Dupa concert, internautii au publicat mai multe secvente video pe social media cu Dan Balan in care il acuzau pe acesta ca ar fi urcat „beat” sau „drogat” pe scena.

La aproape 3 luni de la cele intamplate, Dan Balan a venit cu o reactie in cadrul emisiunii de peste Prut, MorningZU.

„Tu cand ai cantat piesa asta erai intr-o stare de transa, efectiv. Cred ca doar un artist intelege cum e sa fii. Eu am vazut-o pe Irina in concerte asa. Acum astia care nu s-au pus niciodata in starea aia de a fi si de a canta evident ca au scris: „Dan Balan, beat pe scena”, „N-o sa va vina sa credeti cum a urcat Dan Balan pe scena”. Care-i adevarul?”, a intrebat moderatorul emisiunii, Mihai Morar.

In ce relatie este Ion Paladi cu nasa sa, Adriana Ochisanu? Corneliu Botgros: „Ori de cate ori se vedeau...” - VIDEO

„Adevarul care? Adevarul meu? Adevarul poate fi doar unul. In Romania ma cunosc mai putini pentru ca eu foarte mult timp am lipsit, din pacate. Publicul meu ma cunoaste cum sunt eu, in trans, cum ai zis tu, care este felul meu de a fi... Eu sunt regizor, sunt autor. Cand sunt artist eu sunt altfel, am o anumita imagine, un anumit personaj care l-am creat pentru ca am inteles ca asta are un impact anumit si s-a format de-a lungul timpului, stii? Eu am cautat foarte mult felul meu de a simti, de a transmite si la un moment dat eu am simtit acel val. Cateodata acest val poate sa para ciudat. In Ucraina nimeni nu isi pune asa intrebari pentru ca ei ma stiu de mult timp... Este un personaj relaxat, pe valul lui si de aia probabil a fost acest moment, plus o oboseala foarte mare in ziua aceea”, a marturisit Dan Balan.

Vezi interviul integral cu Dan Balan, dar si Irina Rimes in video de mai jos:

Din nou singura! Vlada Botan s-a despartit de iubitul ei - FOTO

Dan Balan este un cantaret, compozitor, producator, instrumentist si textier. Este primul si unicul artist de la noi din tara, nominalizat pentru premiul Grammy, in calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cantareata americana Rihanna si rapper-ul T.I..

Articole din aceeasi categorie