31.01.2023
Nu a aparut la TV de mai bine de 2 ani! Afla de ce a lipsit in tot acest timp Catalin Josan, dar si ce surprize pregateste interpretul: „Au fost timpurile tulburi” - VIDEO

Apare tot mai rar la TV, iar cand o face vine cu surprize frumoase. Cunoscut pentru spiritul sau patriotic si implicarea activa in viata sociala, interpretul Catalin Josan a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Intrebat de catre Olga Taporde unde si de ce a disparut atat de mult timp de la TV, Catalin a raspuns: „Nu este vreun secret, au fost timpurile tulburi cu pandemia si eu n-am iesit practic din casa, nu prea m-am vazut cu nimeni, nici la emisiuni nu am fost. A fost cumva un timp in care mi-am regandit ideile pe care vreau sa le pun in aplicare. Nu mai incerc sa lansez lucruri cantitativ, vreau sa gandesc mai mult, atrag atentia la detalii.”

Artistul a povestit si faptul ca lucreaza acum cu mult mai mult asupra pieselor sale. „Adun foarte multe idei. Cred ca artistii trebuie sa vina cand au ceva pregatit. Nu am scos de mult timp o piesa asa ca urmeaza.”

Ana Irina devine tot mai populara! Bloggerita a publicat un filmulet pe Instagram care a adunat peste 2 milioane de vizualizari. Vezi despre ce este vorba - VIDEO

La intrebarea „Ce este Eurovisionul pentru Catalin Josan?”, acesta a raspuns: „Eurovisionul este o oportunitate pentru orice artist, mai mare sau mai mic. Eurovisionul de-a lungul istoriei a dat oportunitatea de a promova foarte bine international. Ma bucur ca la noi este o atitudine super serioasa si sunt foarte multe piese care ar avea o calitate foarte buna pentru lansare internationala.”

Catalina Caraus - mai mandra ca niciodata! Vocea din piesa „Dulcea si tandra mea fiara” a rasunat NBC Olympics. Vezi cat de spectaculoasa a fost evolutia - VIDEO

De asemenea interpretul a adaugat: „Nu trebuie nimeni sa se descurajeze ca nu reuseste sa ajunga la Eurovision. Plus ca asta este calea unui artist, cate un pic. Totul dureaza, mai bine sa astepti o perioada mai lunga.”

Catalin a recunoscut ca in acest an il va vota pe Pasha Parfeni la Eurovision. „Nu cred ca este un secret cine este favoritul meu, dar si a multor telespectatori, nu vreau sa influentez pe nimeni, dar il voi vota la Eurovision pe Pasha. Este un artist foarte talentat.”, a mentionat interpretul.

Pe 12 februarie Catalin va organiza alaturi de alti artisti de la noi un concert ce poarta numele „Tara mica - Cantec mare”. „Mesajul este gandit ca o sustinere a valorilor culturale si a curajului nostru pentru a face din putinul pe care il avem foarte mult. Noi avem o cultura foarte dezvoltata.”

„Povestea Tania si Taziku”. Emilian Cretu - in costum popular si cu fusul in maini a facut o parodie la adresa lui Tany Vander - VIDEO

Artistul a povestit si ce planuri are pentru nou an. „Sunt foarte multe planuri. Vreau sa incerc si alte ramuri ale domeniului muzical. O sa ies si din zona de confort in domeniul muzical.”, a spus el.

Articole din aceeasi categorie