30.01.2023
„Povestea Tania si Taziku”. Emilian Cretu - in costum popular si cu fusul in maini a facut o parodie la adresa lui Tany Vander - VIDEO

Recent, pe pagina sa de Instagram, Tany Vander a facut mai multe dezvaluiri despre copilaria si adolescenta sa. Bloggerita a povestit cum a descoperit ca are o pasiunea aparte pentru muzica, despre trupa din care a facut parte, dar si despre cum a ajuns sa faca cunostinta cu Dan Balan.

Si pentru ca Emilian Cretu obisnuieste in ultima perioada sa faca tot mai multe parodii la adresa lui Tany Vander, nici de aceasta data actorul nu a ezitat sa faca acest lucru.

Recent, pe pagina sa de Facebook, Cretu a publicat un filmulet care in scurt timp a adunat mii de aprecieri, dar si sute de comentarii din partea internautilor.

Imbracat in constum popular si cu un fus in maini, Emilian a realizat o parodie intitulata „Povestea Tania si Taziku”.

„Buna ziua dragi copilasi, bine ati venit. Astazi o sa va spun povestea Tania si Taziku. Duceti-va la joaca pentru ca povestea asta nu este despre voi, este despre mami si tati. Bunica nu vrea sa va strice psihicul pentru ca nu o sa puteti face diferita dintre un Lambo, un Ferrari si un Volkswagen. Dragi parinti, buna ziua. Astazi va spun trista poveste, Tania si Taziku. Era odata, demult, tucma la Durlesti o Tania. Tania era de mica frumoasa, dar ca orice printesa, a trecut prin greutati, s-a mutat din toate sectoarele pana a ajuns la Durlesti.”, si-a inceput Emilian monologul.

Marc Anthony s-a casatorit cu iubita sa tanara. Artistul a organizat o nunta ca-n povesti la Miami

De asemenea Emilian a continuat. „Soarta nu a fost foarte blanda cu ea. In fiecare dimineata Tania se spala in taz, dar ea a zis: „Eu o sa ma conectez cu universul si universul se va intoarce la mine si o sa devin acea regina a brand-urilor.” Dar cum stia Tania sa aranjeze pe InstaStory toate sacosele si cutiile de la Louis Vuiton, Gucci, doar ea stie. Ea a avut o copilarie foarte grea si intr-o zi Vanea ia spus: „Tania, hai canta la Casa de Cultura in Durlesti.” Si de atunci toti ii spuneau Tania Shakira. Pana si soferii strigau: „Shakira, vina la mine ca au un loc la first class.””

Vezi filmuletul integral mai jos:

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

A recunoscut care este cel mai mare critic al sau! Valeria Turcan - despre noua sa carte culinara si provocarile prin care a trecut pana si-a vazut scopul realizat - VIDEO

Articole din aceeasi categorie