31.08.2022
Noi detalii despre divortul dintre Sylvester Stallone si Jennifer Flavin. Ce declaratii a facut fostul model: „Barbatii trec prin schimbari, iar femeile...”

Recent a devenit cunoscut faptul ca Sylvester Stallone si Jennifer Flavin divorteaza dupa 25 de ani de casnicie. Revista Page Six a raportat ca femeia a cerut divortul dupa ce si-a acuzat sotul ca a inceput sa risipeasca si sa ascunda de ea fonduri din rezerva conjugala. Cu toate acestea, potrivit People, Sylvester Stallone a negat acuzatiile fostei sotii Jennifer Flavin.

Echipa juridica a lui Stallone a scris in raspunsul lor oficial ca el „nu a participat” la risipirea fondurilor.

De asemenea, Flavin a mentionat ca isi dorea deja de un an sa divorteze.

Maria Kojevnikova - mai sincera ca niciodata! Actrita a recunoscut ca sufera de depresie: „Nu poti deveni dintr-o data o persoana vesela”

„Incepi sa te certi. Barbatii trec prin schimbari, iar femeile prin menopauza. Trebuie sa expiri si sa va faci o pauza in asemenea situatii. Nimeni nu are o relatie perfecta si fericita tot timpul.”, a spus sotia lui Stallone. 

Au demonstrat ca totul este posibil! 7 vedete care au slabit considerabil si acum sunt de nerecunoscut - FOTO

Sylveste Stallone este un actor, regizor si scenarist american. A devenit extrem de cunoscut, chiar legendar, prin roluri principale interpretate in filme de actiune precum Rocky si Rambo. In anii '80 a fost printre cei mai bine platiti actori de la Hollywood.

Are o iubita? Ionel Istrati a publicat pe retelele sociale imagini video cu o tanara misterioasa - VIDEO

Articole din aceeasi categorie