31.08.2022
Are o iubita? Ionel Istrati a publicat pe retelele sociale imagini video cu o tanara misterioasa - VIDEO

Recent, pe pagina sa de Instagram, interpretul din Republica Moldova, Ionel Istrati, a publicat o serie de imagini video cu o tanara, fata careia artistul a decis sa nu o arate. Vezi mai jos despre ce este vorba.

Anterior, Ionel Istrati a decis sa faca o plimbare pe strazile din Bucuresti cu un automobil decapotabil. Artistul era impreuna cu un prieten. Insa ceea ce ne-a atras atentia era faptul ca pe bancheta din spate era o tanara care il cuprindea gentil pe Ionel. 

S-a scufundat in amintiri! Mihaela Tabura a publicat o serie de imagini de arhiva pe retelele sociale. Vezi cum arata interpreta in copilarie - FOTO

Blonda misterioasa nu si-a aratat fata. 

Dupa plimbarea cu automobilul, interpretul a mers la un restaurant, unde a mers si tanara necunoscuta. Interpretul a publicat un videoclip, unde putem observa cat de apropiata sta blonda de el. 

Cum arata Marisha Ignat acum 10 ani: Bloggerita a publicat o imagine de arhiva pe pagina sa de Instagram: „Gasiti 10 diferente...” - FOTO

Se pare ca artistul inca nu este pregatit sa ne-o arate pe noua sa iubita, caci fericirea iubeste linistea. 

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie Moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie