31.08.2022
Maria Kojevnikova - mai sincera ca niciodata! Actrita a recunoscut ca sufera de depresie: „Nu poti deveni dintr-o data o persoana vesela”

In luna septembrie a acestui an, Maria Kojevnikova a mentionat ca sanatatea ei mintala are de suferit.

Acum vedeta a recunoscut ca de 3 ani are depresie. Maria incearca sa-si revina, dar pana cand nu ii reuseste prea bine acest lucru.

„Nu poti deveni dintr-o data o persoana vesela. Inca ies incet din depresie. Obisnuiam sa cred ca asta este doar o lenevie, pana am ajuns in aceasta situatie. Este clar ca atunci cand o persoana nu are un loc de munca, bani sau unde sa locuiasca, are de ce sa-si faca griji. Dar totul era in regula la mine. Probabil, multe fete ar fi visat sa fie in locul meu.”, a mentionat Maria.

Jennifer Aniston este indragostita de un actor celebru. Afla cine este acesta - FOTO

Apoi aceasta a continuat: „Si apoi brusc te trezesti dimineata si nu ai nevoie de nimic, nu vrei nimic, nu exista nici un scop, nici un vis. Nu exista nicio dorinta de a comunica cu prietenii.”

Actrita a mai adaugat ca familia ei o ajuta sa faca fata starii depesive.

S-a scufundat in amintiri! Mihaela Tabura a publicat o serie de imagini de arhiva pe retelele sociale. Vezi cum arata interpreta in copilarie - FOTO

In 2013, Maria Kojevnikova s-a casatorit cu omul de afaceri Evghenii Vasiliev. Ei au impreuna 3 fii. 

Cat de frumos! Dupa 3 luni de la nastere, sotia lui Guf a dezvaluit care este prenumele fiicei sale: „Imi place foarte mult acest nume, este si rusesc, si european”

Articole din aceeasi categorie