31.08.2022
Au demonstrat ca totul este posibil! 7 vedete care au slabit considerabil si acum sunt de nerecunoscut - FOTO

Recent, paparazzi l-au surprins pe Elon Musk pe un iaht, unde el era doar intr-o pereche de sorti. Internautii au inceput sa-l critice pe miliardar din cauza aspectului sau fizic si l-au sfatuit sa mearga urgent la o sala de forta. Si Musk i-a ascultat. Pe Twitter-ul sau, omul e afaceri a spus ca dupa acest val de hate, el a inceput sa tina post intermitent si a slabit deja cu 9 kilograme. Asa ca, in curand, avem sansa sa il vedem pe Musk cu un abdomen ideal. In acest articol iti prezentam mai multe celebritati care au slabit considerabil si acum sunt de nerecunoscut. 

Polina Gagarina

Cantareata de mica a fost plinuta. Dupa ce Gagarina l-a nascut pe fiul sau Andrei, ea cantarea 88 de kilograme. Si atunci Polina a inteles ca trebuie sa schimbe ceva. Potrivit editiei The Voice, ea a inceput sa tina o dieta stricta: in prima zi ea manca orez brun fiert, in a doua - file de pui fiert, in a treia - legume proaspete sau fierte. In plus, cantareata a refuzat alcoolul, mancarea grasa, amidonul si dulcele, consuma multa apa si facea sport. Rezultatul - minus 40 de kilograme. 

Rebel Wilson

Aceasta blonda a reusit sa-si ia ramas bun de la aproape 57 de kilograme. De fapt, multi internauti considera ca faptul ca ea inainte era plinuta era punctul sau forte. Aceasta mereu reusea sa inveseleasca publicul, insa cand se privea in oglinda, nu-i placea deloc ce vede. Actrita a inceput sa slabeasca cand cantarea 132 de kilograme. Rebel a spus ca a apelat la un centru de detoxifiere pentru ajutor, unde i s-a oferit un meniu special pe care ea trebuia sa-l urmeze. Actrita manca alimente bogate in alcali, avea grija sa mestece fiecare bucata de 40 de ori si sa faca cat mai multa miscare in fiecare zi. 

Cat de frumos! Dupa 3 luni de la nastere, sotia lui Guf a dezvaluit care este prenumele fiicei sale: „Imi place foarte mult acest nume, este si rusesc, si european”

Svetlana Hodcenkova

Toti si-o amintesc pe Svetlana ca fiind o blonda cu picioare lungi, zvelta si slaba. Insa ea nu mereu a fost asa. In filmul din 2003 „Binecuvanteaza femeia”, vedem o fata plinuta, care deloc nu seamana cu Hodcenkova pe care o stim noi. Secretul figurii din prezent a actritei se datoreaza faptului ca aceasta a refuzat sa mai manance paste fainoase, dulciuri, cartofi, mancare grasa, afumata si alcoolul. Svetlana mananca de 5 ori pe zi in portii mici. Si, desigur, nu uita de sport!

Jonah Hill

Iti mai amintesti de baiatul plinut din filmele „Macho and Nerd 2” si „Super Peppers”? Pai uite ca el nu mai exista. Actorul Jonah Hill, care cantarea candva 130 de kilograme s-a schimbat considerabil. Acesta a slabit cu 40 de kilograme si acum joaca doar in drame, ci nu in comedii precum juca candva. Actorul a inceput sa alerge mult, apoi a refuzat carbohidratii simpli, a redus cantitatea de portii – si voila!

Maksim Fadeev

Producatorul mereu a fost un barbat plinut. In iulie 2020, pe pagina sa de Instagram, acesta a publicat o fotografie care i-a socat complet pe fanii sai. In imagine, Fadeev este imbracat in vechii lui pantaloni scurti, care practic erau de doua ori mai mare decat el. Intr-un interviu, muzicianul a dezvaluit secretul care l-a ajutat sa slabeasca de la 198 la 116 kilograme. 

Pe numele Kristinei Asmus a fost deschis un dosar penal. Vezi care este motivul

„Dimineata, dupa-amiaza si seara, trebuie sa bei 600 de grame de apa fierbinte, insa nu clocotita. Greutate va pleca. Puteti manca la fel ca intotdeauna, iar kilogramele vor pleca oricum”. 

Adele

Nu am uitat de Adele.  Ea mereu a sustinut femeile plinute si chiar a mentionat intr-un interviu ca nu are de gand sa slabeasca. Insa, niciodata sa nu spui niciodata: in 2016, fanii au observat ca interpreta devine din ce in ce mai slaba. Vedeta a recunoscut ca in spatele scaderii sale in greutate se afla o dieta speciala. Aceasta a renuntat la fumat, la alcool, zahar. De asemenea, ea facea de trei ori pe saptamana sport. 

Melissa McCarthy

Melissa McCarthy a fost nevoita sa interpreteze adesea personaje plinute in diferite comedii si chiar ii iesea bine. Iar filmele cu participarea ei au batut toate recordurile de inchiriere. Riscul de a-si pierde rolurile nu au speriat-o pe actrita si aceasta a decis sa slabeasca. Melissa a urmat o dieta fara carbohidrati, nu manca pe zi mai mult de 1.200 de calorii, a renuntat la mioneza si apa gazata si, de asemenea facea sport regulat. Actrita a reusit sa slabeasca cu aproximativ 30 de kilograme.

Actrita si modelul sud-african Charlbi Dean, star in filmul „Triangle of Sadness”, a murit la 32 de ani

Articole din aceeasi categorie