11.10.2023
Noi detalii despre cununia Iulianei Maranciuc si a tenorului Dumitru Mitu! Cine este gelosul casei, dar si cine spune cel mai des „Te iubesc” - VIDEO

Doi tineri tare frumosi si talentati, au fost pe rand in platoul emisiunii O Seara Perfecta, dar seara trecuta s-a intamplat minunea si au fost amandoi.

De curand, Iuliana si Dumitru au spus „da”, in fata altarului, prezentatoarea stirirlor Pro TV a mentionat: „Este adevarat ca acest eveniment a fost mai important decat nunta, petrecerea propriu zisa si de asta noi am tinut si incercam sa tinem asta in secret. Nu pentru ca n-am vrut ca oamenii sa stie si nu ca asta a fost un secret fata de altcineva, doar am vrut ca acest eveniment sa fie doar al nostru”.

Este mama, profesoara, actrita, model si le reuseste pe toate! Afla povestea moldovencei Lucia Zurkinden care in curand va reprezenta tara noastra la un concurs de Miss - VIDEO

Nasii cuplului sunt Valentina Nafornita si Cristian Spataru, Dumitru a dezvaluit cum s-au decis ca sa le propuna sa fie nasii lor: „Alegerea nasilor a fost asa un lucru interesant, ne pregateam pentru un concert si tot in secret cumva aflu ca Valentina povesteste despre pregatirea cununiei lor. Dupa concert Iuliana a interactionat mai mult cu ei si deja ea a luat decizia, ea mereu spunea ca imi sunt atat de dragi si sunt atat de frumosi cei doi. Noi am vazut ca suntem pe aceiasi unda de idei si am inteles ca ei sunt cei mai potriviti pentru noi”.

Iuliana a dezvaluit si ce relatie au cei doi cu nasii: „Sa ne intalnim des nu avem cum nici unii, nici altii, eu sunt la munca, ei au concerte, evenimente. Mai des putem sa ne vedem la concerte decat pe undeva”.

Cei doi au dezvaluit ca inca nu s-au certat niciodata: „Eu daca incerc sa ma cert, ma cert singur cu mine, tin un monolog, s-a terminat monologul si zic ok si ma duc si-mi caut de treaba. Inca nu mi-a reusit sa o scot din sarite pe fata asta, dar tare nici nu am testat-o”.

Fiind intrebati cine e mai romantic dintre cei doi, Iuliana a mentionat: „Dumitru este cel mai romantic”.

Doina Sulac si Isidor Tanase si-au botezat copilul! Cine sunt nasii micutului Luca - VIDEO

Cei doi au fost supusi unei provocari, astfel trebuiau sa raspunda la intrebari scriind pe foaie raspunsul.

Anisoara Loghin a spus: „Sa scrim care este mancarea preferata a lui Dumitru”, cei doi au scris acelasi raspuns pe foaie si acesta a fost paste.

Cine este gelosul casei? - La acesta intrebare cei doi au scris pe foaie ca sunt ambii gelosi, astfel fiecare si-a scris numele sau.

Cand ultima data Dumitru i-a daruit Iulianei flori? - Cei doi au scris pe foaie ca in urma cu doua saptamani.

Cine spune cel mai des te iubesc? - Cei doi au dezvaluit ca ambii egal.

Familia Maxian - vacanta in inima muntilor! Imagini care iti taie respiratia - FOTO/VIDEO

Ce gateste cel mai bine Iuliana? - Iuliana si Dumitru au dezvaluit ca pastele.

Articole din aceeasi categorie