11.10.2023
Doina Sulac si Isidor Tanase si-au botezat copilul! Cine sunt nasii micutului Luca - VIDEO

Anul trecut au fost miri, iar anul acesta, in aceeasi zi, si-au botezat copilul. Cum se numeste baietelul, ce emotii a avut intrega familie, dar si cine sunt nasii de botez, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Emotii de nedescris, emotii de bine pentru ca a fost Taina Sfantului Botez. Speram sa fie un crestin adevarat, sa merga la biserica in fiecare duminica, sa primeasca Taina Sfintei Impartasanii. Astazi noi implinit un an de la nunta noastra”, a mentionat Doina Sulac, interpreta.

Luca este numele pe care l-au ales cu multa dragoste parintii. „Ne-am inteles ca daca va fi fetita, Isidor ii alesese deja numele, dar daca baietel, inseamna ca eu. Am ales numele Luca”, a recunoscut Sulac.

Doina Sulac a marturisit cine a ajutat-o cu pregatirile pentru botez: „De pregatiri s-a ocupat mama mea, Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere. M-a ajutat in tot frumosul de astazi. Nu este usor sa organizezi evenimente frumoase, in special de una singura”.

„Este o bucurie pentru mine ca bunica. Asteptam aceasta zi, bunul Dumnezeu ne-a binecuvantat astazi in Sfanta Catedrala si ma bucur foarte mult”, a spus Svetlana, mama.

Este mama, profesoara, actrita, model si le reuseste pe toate! Afla povestea moldovencei Lucia Zurkinden care in curand va reprezenta tara noastra la un concurs de Miss - VIDEO

Colegi de breasla si prieteni de familie. 15 perechi de nasi au fost alesi sa fie parintii spirituali ai micutului.

„S-a produs o minune la propriu, Taina Sfantului Botez. De azi inainte voi fi nanuta pentru Luca”, a mentionat Doina Arsene, interpreta.

„Micutul Luca admira acest local extraordinar pe care il avem aici in Chisinau, Catedrala Mitropolitana. El era foarte curios, se uita peste tot. Noi suntem prieteni si am fost prezenti si la nunta lor”, a povestit Liliana Cazac, interpreta.

Nu putea lipsi nici sora mai mare a lui Luca, Nicoleta. „Nicoleta este adolescenta, este fata mare. Cand se vad, ea il cuprinde, se joaca, intelege ca este fratele ei”, a spus Doina Sulac.

Doina Sulac a optat pentru o tinuta clasica, in culori deschise: „Este un brand autohton, am vrut sa fie alb”.

Philipp Plein e din nou tatic! Designerul a ales un nume „cosmic” la concurenta cu Elon Musk - FOTO

Cei prezenti la botezul baiatului Doinei Sulac si al lui Isidor Tanase au venit cu cele mai calde ganduri pentru finut. „Ingerul pazitor sa nu lipseasca din viata lui si sa-l ajute acolo unde va intalni greutati”, a mentionat Liliana Cazac.

Articole din aceeasi categorie