11.10.2023
Familia Maxian - vacanta in inima muntilor! Imagini care iti taie respiratia - FOTO/VIDEO

Ilie si Tatiana Maxian, alaturi de cei 3 copii ai lor, au organizat o mica escapada la munte.

Si pentru ca Tatiana Maxian obisnuieste sa isi bucure mereu urmaritorii cu postari noi, aceasta a publicat de curand mai multe imagini de poveste de la vila unde s-a cazat alaturi de familia ei.

„In inima muntilor”, a scris influencerita cu peste 190 de mii de urmaritori pe Instagram in descrierea video-ului.

Katy Black isi indeplineste dorintele! Cati bani a scos din buzunar bloggerita, pentru o geanta Gucci si o centura Yves Saint Laurent - FOTO/VIDEO

In aceeasi locatie, cei 5 au repetat un popular trend de pe TikTok.

Peisaj de vis, atmosfera calda si cei dragi alaturi, toate aceste aspecte au facut ca vacanta familiei Maxian sa fie unica.

Sotia lui „Hulk” cere divortul dupa 43 de ani de mariaj. Care este motivul separarii de Lou Ferrigno

„Ce fain”, „Cat de frumos, super idee, bravo”, „Unde este acrest loc minunat?”, „Cat de frumos, ne spuneti si noua locatia?”, „Wow, ce frumos. Asa familie este un exemplu”, sunt cateva dintre comentariile pe care le-a primit Tatiana.

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

De Ziua Vinului, un Tribut Rara Neagra adus de Chateau Purcari! Victor Bostan: „Acest soi a fost dat uitarii. Noi in 2003 au reusit sa...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie