11.10.2023
Este mama, profesoara, actrita, model si le reuseste pe toate! Afla povestea moldovencei Lucia Zurkinden care in curand va reprezenta tara noastra la un concurs de Miss - VIDEO

Lucia Zurkinden are o poveste curioasa. Cu o fetita de 3 ani acasa reuseste sa fie in continuare model si curand va reprezenta Moldova la un concurs de Miss. Dar asta nu e tot. Mai multe afla chiar de la ea, in cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta.

Intrebata de ce numele ei este Zurkinden, Lucia a raspuns: „Fiindca sotul meu este din Elvetia. Sunt stabilita acolo, la fel, in Elvetia am facut studiile, am facut masterat, sunt si profesoara la universitate, dar pasiunea mea este tot ce este legat de arta”.

Pe langa faptul ca este model, Lucia, originara din Chisinau, este si actrita.

Timpul petrecut la sala de forta si-a spus cuvantul! Cum arata silueta Dianei Spotarenko, Miss Moldova 2023 - FOTO/VIDEO

„Cum le reusesti pe toate?”, la aceasta intrebare, modelul a raspuns: „Am inteles ca pot sa le fac pe toate cand am ramas insarcinata. Atunci studiam si lucram, teza de masterat am scris-o in timpul noptii, ma trezeam la 03:00 ca sa scriu. De atunci fac tot mai multe si mai multe si imi da putere sa merg mai departe. Sigur ca obosesc, dar incerc o data in saptamana sa merg in padure, la rau”.

Reactia Irinei Rimes dupa ce fanii au acuzat-o ca Theo Rose a plans din cauza ei la Vocea Romaniei: „Am spus asta si public, i-am spus-o si ei...”

Dupa ce a nascut, Lucia Zurkinden abandonase cariera de model, dar la inceputul anului 2023 ea a revenit in acest domeniu. „Am avut un casting pentru un serial amercan filmat la Bucuresti. Am trecut toate etapele castingului si pentru ultima etapa trebuia sa merg la Bucuresti ca ei sa aleaga intre mine si o actrita americana. Aceasta actrita castigase acel concurs de frumusete la care participasem eu in septembrie. De ce am decis sa particip? Mi-a placut ca ei celebreaza femeile care au si familie si cariera”, a povestit Zurkinden.

In luna noiembrie, Lucia urmeaza sa participe la concursul Miss Europe Continental pentru care deja se pregateste. „Este un concurs tipic, dar cred ca o sa invat mult din aceasta experienta”, a mentionat modelul.

 Parametrii Luciei Zurkinden sunt: 85-65-92. De asemenea, aceasta are 1.74 metri.

Philipp Plein e din nou tatic! Designerul a ales un nume „cosmic” la concurenta cu Elon Musk - FOTO

Femeia a revenit in Moldova special pentru a ajunge la O Seara Perfecta, iar peste cateva zile pleaca deja inapoi in Elvetia, a recunoscut ea.

„Timp de 6 ani nu am fost aici si recent am inteles ca imi este foarte dor de Moldova. Cred ca o sa vin tot mai des si mai des”, a spus Lucia.

Articole din aceeasi categorie