02.01.2023
Noi detalii despre cazul familiei Cebotari! Cine este individul care le-a furat masina din ograda in noaptea de Revelion: „Baiatul asta a furat in acest an in jur de sase automobile” - VIDEO

Acest an a inceput cu o „lectie de viata” pentru Katy Black si Cristian Cebotari. Pe retelele sociale, bloggerita a parut dis de dimineata in lacrimi, afirmand ca automobilul lor a fost furat in timp ce ei dormeau, chiar in noaptea de Revelion.

Acestia au fost sunati de bunica lui Cristian, la ora sase dimineata, care le-a spus ca masina lor a fost gasita la Bender. In automobil se aflau toate documentele fiilor lor, ale lui Katy, banii si geanta bloggeritei si multe alte obiecte importante. 

„Si stiti, noi iesim afara si masina intr-adevar nu-i. Portile sunt deschise, dar masina care era aici, nu-i. Happy New Year. Asta cum in genere poti sa explici? Ce se intampla in 2023?”, a spus Katy Black. 

Pavel Stratan isi canta durerea! Vezi momentul emotionant in care artistul a interpretat cu lacrimi in ochi piesa „Visul” - VIDEO

Dupa ce au discutat cu politia, Cristian si Katy au pornit spre Bender, pentru a-si lua masina si pentru a privi in ochii celui care a facut acest gest urat. 

Iar cand au ajuns la locul destinatiei, mare le-a fost uimirea cand si-au dat seama ca ei il cunosc pe „furator”. Potrivit lui Cristian Cebotari, acest baiat le-a spalat masina de mai multe ori si se cunosteau deja destul de bine. 

„Dupa spusele urmaritorilor, baiatul asta a furat in acest an in jur de sase masini. Eu ma gandesc ca el, probabil, are pe cineva mai mare, care il conduce. El pur si simplu le fura si le duce acolo, ei le dezmembreaza si vand pe bucati”, a spus Cristian. 

Tu stii cum arata bunicii Iulianei Beregoi? Interpreta a publicat filmulete amuzante cu acestia pe social media - VIDEO

In continuare, Cristian a aratat video care a fost filmat de pe camerele de luat supraveghere care sunt amplasate in ograda lor. In acel filmulet putem vedea cu cata usurinta baiatul a intrat in ograda, a deschis portile, a urcat la volan si a pornit spre locul destinatiei. 

„Acest baiat lucra la mine, el imi spala masina si tot el, acum cateva zile mi-o aducea de la spalatorie. Este interesant un lucru. De ce el nu a fost pedepsit pentru cele sase masini furate anterior? Si unde el avea sa o duca? Sau doar a vrut sa se plimbe?”, a mai scris bloggerul.

Se pare ca acest caz a fost pentru Katy si Cristian ca o adevarata „lectie de viata”. „Acum o sa ma gandesc mereu daca am inchis masina, daca am scos tot din ea”. 

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram.

Si-a facut un tatuaj cu numele iubitului sau! Cine este bloggerita de la noi care a decis sa faca acest pas - VIDEO

Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

Articole din aceeasi categorie