02.01.2023
Tu stii cum arata bunicii Iulianei Beregoi? Interpreta a publicat filmulete amuzante cu acestia pe social media - VIDEO

In acest an, Iuliana Beregoi a decis sa sarbatoreasca Anul Nou alaturi de cele mai importante persoane din viata sa, si anume, parintii, sora si bunicii.

Si pentru ca este mereu activa pe pagina sa de Instagram, Beregoi a publicat si cateva filmulete cu modul in care sarbatoreste ea Revelionul.

In unul dintre filmulete, Iuliana l-a filmat pe bunicul sau in timp ce discuta cu el. „Bunicu, esti bandit?”, a intrebat artista cu umor, iar acesta i-a raspuns: „Eu sunt bun cu oamenii buni si rau cu oamenii rai.”

Pavel Stratan isi canta durerea! Vezi momentul emotionant in care artistul a interpretat cu lacrimi in ochi piesa „Visul” - VIDEO

De asemenea, in alt video, Iuliana a prezentat-o urmaritorilor sai virtuali si pe bunica sa. Ea a fost surprinsa in timp ce dansa.

„Hai bunica, danseaza.”, a spus interpreta pe Instagram.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Si-a facut un tatuaj cu numele iubitului sau! Cine este bloggerita de la noi care a decis sa faca acest pas - VIDEO

Articole din aceeasi categorie