02.01.2023
Si-a facut un tatuaj cu numele iubitului sau! Cine este bloggerita de la noi care a decis sa faca acest pas - VIDEO

Noaptea de Revelion a fost vesela si plina de surprize pentru multe persoane. Vezi mai jos despre ce este vorba. 

Au intalnit anul nou intr-o atmosfera fierbinte, cu muzica live, focuri de artificii, o multime de cocktailuri si... un tattoo master care a fost angajat special pentru a da o nota de nebunie petrecerii. Party-ul a avut loc la vila din Bali a tinerei bloggerite de la noi, Kathryn C. 

TOP 5 zodii imprevizibile, care te vor surprinde prin deciziile lor

Toti doritorii si-au facut cate un tatuaj. Unii au optat pentru ceva micut, in locuri care nu sunt la vedere, iar altii si-au dorit ceva mare si cat mai vizibil. Kathryn a facut ceea ce nu ar face orice domnisoara.

Aceasta si-a tatuat numele iubitului sau (Asad) in partea interioara a gurii, pe buza inferioara. „Gaseste si tu o fata care o sa-si tatueze numele tau pe corpul sau”, a scris iubitul acesteia pe retelele sociale, fiind socat de ceea ce face Kathryn. 

„Este nebuna”, a scris o prietena de-a bloggeritei. 

Nina Cretu si Renato Usatii - un Revelion „fierbinte”! Cum s-au distrat indragostitii in noaptea dintre ani - FOTO/VIDEO

Kathryn si Asad sunt impreuna de cateva luni. Acesta este un muzician si producator care locuieste in prezent in Bali. Pana in prezent, cei doi s-au straduit sa-si tina in secret relatia. 

Kathryn este o bloggerita si artista din Republica Moldova ce detine o comunitate de peste 120 de mii de urmaritori pe Instagram. Mama sa, Alisha este fondatoarea unui brand de haine si se bucura de aproape 40 de mii de urmaritori in mediul online.

A dat jos peste 30 de kilograme si a ajuns o senzatie in mediul online. Povestea cofetaresei care si-a convins si sotul sa slabeasca - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie