02.01.2023
Pavel Stratan isi canta durerea! Vezi momentul emotionant in care artistul a interpretat cu lacrimi in ochi piesa „Visul” - VIDEO

Chiar daca au trecut mai bine de 10 ani de cand indragitul artist de la noi a lansat piesa „Visul”, pentru el aceasta va ramane mereu aproape de sufletul si inima sa.

Recent, intr-o postare de pe Instagram, Pavel Stratan a publicat un video in care canta live indragita piesa „Visul”, care a adunat pe Youtube peste 1,2 milione de vizualizari.

In timp ce canta refrenul cantecului, Pavel a fost coplesit de emotii si lacrimile au inceput sa-i curga siroaie pe obraji.

In descrierea filmuletului el a mentionat: „Spuneti-le acum parintilor „La Multi Ani”, nu maine...”

Anastasia Fotachi este insarcinata! Modelul a facut anuntul cel mare pe retelele sociale: „Micutul nostru este pe drum” - FOTO

„Cata emotie, iubire intr-un om!”, „Singurul om care stie a reda viata si sentimentele prin muzica. Vei fi mereu acel om adevarat,care a zis totul prin piese.”, au scris cativa internauti in sectiunea de comentarii a postarii.

Pavel Stratan este un cantaret si textier de muzica folk, pop din Republica Moldova. Muzica pe care o face nu poate fi catalogata. Este un amestec de stiluri. Nu se stie exact cat la suta este inspiratie si cat la suta muzica originala. De fapt, aceasta pare a fi noutatea pe care o aduce pe piata.

TOP 5 zodii imprevizibile, care te vor surprinde prin deciziile lor

Articole din aceeasi categorie