19.07.2022
Nina Cretu isi traieste visul american in cele mai frumoase orase din SUA! Vezi cum si-a facut aparitia la o parada de cowboy, dar si vizita dulce de care a avut parte - FOTO/VIDEO

Este tanara, frumoasa si adora la nebunie sa calatoreasca si sa exploreze cele mai misterioase si interesante locuri din lume, unul dintre ele fiind chiar Statele Unite ale Americii. Desi a fost si in sezonul rece al acestui an, se pare ca Nina s-a indragostit de SUA si s-a reintors cu mare drag si in vacanta estivala.

In iarna anului 2022, Nina isi bucura urmaritorii cu imagini parca desprinse din poveste din orasul Los Angeles, in care s-a aflat alaturi de fratele sau Emilian Cretu. Acestia au participat la conferinta Moldo-Americana, dupa care s-au bucurat si au profitat la maxim de splendoarea visului american.

Se pare ca in cazul Ninei, zicala „Cine paseste odata pe taramul american o va face iar si iar” se adevereste, iar vizitele ei in SUA confirma acest lucru.

Nicole Scherzinger a fost ceruta pentru prima data in casatorie! Vezi ce spune presa internationala despre marele eveniment - FOTO

De data aceasta tanara a plecat fara Emilian, iar in lista sa de explorat au fost puncte turistice precum Texas si Orlando.

Si pentru ca n-ai cum merge in statul Texas fara a vizita renumitele parade de cowboy, cunoscute in intreaga lume datorita acestui stat, Nina a ales sa se imbrace corespunzator si sa mearga la una dintre parade:  „Pacat sa ajungi in Texas si sa nu mergi pe la o parada de cowboy care ies sa se laude cu caii lor voinici si boii inca si mai puternici, cu coarnele mai mari decat corpul lor propriu zis, astfel bucurand ochii turistilor si nu numai. “ Cowboy “ este barbatul care lucreaza la ferma, creste cai sau vite. N-are cum sa nu recunoasteti cizmele si palariile lor maronii care-i fac atat de inconfundabili si aratosi. Eu cal nu am ( inca ), insa cu cizme si palarie ma intorc acasa.”, a scris ea entuziasmata.

In Rusia va fi lansat un analog al aplicatiei TikTok si o noua retea sociala pentru muzicieni

Pe langa Texas, modelul in varsta de 22 de ani a a fost cucerit si de orasul Orlando, unul dintre cele mai vizitate puncte din America. De acest lucru a mentionat si Nina, care a povestit ca atat iarna, cat si vara a intanit numerosi turisti acolo. 

La Orlando, Nina a avut parte si de o vizita dulce. Aceasta a fost tentata sa mearga la cea mai mare fabrica de ciocolata si sa savureze din mirosul si bunatatile de acolo. 

 

Jennifer Garner, prima aparitie dupa ce fostul ei sot s-a recasatorit! Ce a facut actrita in timp ce Ben Affleck si Jennifer Lopez se casatoreau la Las Vegas - FOTO

Articole din aceeasi categorie