18.07.2022
Jennifer Garner, prima aparitie dupa ce fostul ei sot s-a recasatorit! Ce a facut actrita in timp ce Ben Affleck si Jennifer Lopez se casatoreau la Las Vegas - FOTO

Vestea ca Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au casatorit a facut rapid inconjurul lumii, iar la scurt timp Jennifer Garner, fosta sotie a actorului, a fost fotografiata pe strazile din Los Angeles, la volanul bolidului pe care-l conduce.

In varsta de 50 de ani, actrita a fost surprinsa la scurt timp dupa ce s-a aflat ca Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au casatorit. Cu parul lasat liber pe spate si cu ochelari de soare, Jennifer Garner a fost fotografiata la volanul masinii ei de lux si parea foarte serioasa.

Johnny Depp iubeste din nou? Vezi alaturi de cine a fost surprins de paparazzi actorul: „Nu seamana deloc cu Amber” - FOTO

Potrivit Daily Mail, copiii ei si ai actorului, Seraphina, 16 ani, Violet, 13 ani si Samuel, in varsta de zece ani, si-au petrecut seara precedenta asistand la nunta tatalui lor cu Jennifer Lopez.

Conform sursei citate, acestia, alaturi de gemenii actritei si ai lui Marc Anthony, Emme si Max, au zburat in Las Vegas pentru a fi alaturi de parintii lor in ziua cea mare.

Nicole Scherzinger a fost ceruta pentru prima data in casatorie! Vezi ce spune presa internationala despre marele eveniment - FOTO

De cealalta parte, Jennifer Garner, fosta sotie a lui Ben Affleck, si-a petrecut sfarsitul de saptamana intr-o escapada la Lacul Tahoe, situat la cateva ore de Los Angeles. Totodata, ea a facut publica o fotografie de acolo in care apare extrem de zambitoare, dar si privelistea de care se bucura.

La aproape 20 de ani de cand isi faceau planuri sa ajunga prima data la altar, Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au casatorit! Au facut totul in mare secret, departe de ochii curiosilor. Fara a face mare tam-tam, cei doi si-au unit destinele in Nevada.

Relatiile lui Elon Musk. Cine sunt femeile care i-au influentat viata miliardarului

Jurnalistii de la TMZ au aflat ca J.Lo si Ben si-au luat certificatul de casatorie in 16 iulie, in statul Nevada, cu doar o saptamana inainte ca diva sa implineasca 53 de ani. Acesta este al doilea mariaj pentru actorul care implineste 50 de ani in august, dupa cel cu Jennifer Garner, actrita alaturi de care are trei copii. In cazul lui Lopez, aceasta a ajuns a patra oara la altar, dupa casniciile cu Ojani Noa, Cris Judd si Marc Anthony. Cu solistul latino ii are pe gemenii Max si Emme.

Articole din aceeasi categorie