18.07.2022
In Rusia va fi lansat un analog al aplicatiei TikTok si o noua retea sociala pentru muzicieni

In Rusia vor aparea doua retele sociale noi - pentru bloggeri si muzicieni.

Una dintre retelele sociale noi a primit denumirea de Chipz si se pozitioneaza drept analogul aplicatiei TikTok. Pe site-ul proiectului chipz.ru, noua retea sociala are urmatoarea descriere:

„Chipz - un concurs pentru crearea celor mai scurte videouri. Fii primul, fii cel mai bun”. 

Julia Roberts a primit unul dintre cele mai prestigioase premii din lume. Afla despre ce este vorba

Reteaua Chipz va fi lansata in luna septembrie a acestui an si va fi destinata utilizatorilor cu varsta cuprinsa intre 13 si 21 de ani. Pe platforma veti putea gasi saboane si o biblioteca cu muzica si videoclipuri, iar in viitor, se va adauga si posibilitatea de a va crea propriile sabloane si mini-jocuri. In plus, Chipz va avea si un fond care va sprijini financiar creatorii acestei aplicatii. 

A doua retea sociala, „Punch”, - pentru muzicienii care creaza muzica si cauta idei noi pentru a-si promova proiectele. Pe acest site, utilizatorii vor putea gasi beat-uri si efecte audio gata facute, precum si o retea neuronala care va ajuta utilizatorul sa compuna versurile: se vor putea genera melodii bazate pe mai multe cuvinte. Lansarea „Punch” este asteptata la sfarsitul lunii iulie. 

Jennifer Garner, prima aparitie dupa ce fostul ei sot s-a recasatorit! Ce a facut actrita in timp ce Ben Affleck si Jennifer Lopez se casatoreau la Las Vegas - FOTO

Potrivit unei surse, in acest moment exista o testare beta secreta a aplicatiilor.

Articole din aceeasi categorie