18.07.2022
Nicole Scherzinger a fost ceruta pentru prima data in casatorie! Vezi ce spune presa internationala despre marele eveniment - FOTO

Nicole Scherzinger in varsta de 44 de ani, este fosta vocalista a popularei trupe de fete The Pussycat Dolls . De cativa ani, cantareata se intalneste cu fostul jucator de rugby si muzician scotian Tom Evans, in varsta de 37 de ani. Indragostitii s-au intalnit pe platoul emisiunii X Factor, unde Nicole a fost juriul, iar Tom a participat. 

Relatia indragostitilor s-a dezvoltat rapid: la doar cateva luni dupa ce s-au cunoscut, in iarna lui 2020, vedetele si-au confirmat relatia si au aparut impreuna la Globurile de Aur, iar dupa cateva luni, Tom a decis sa faca un pas important si si-a prezentat iubita parintilor sai. 

Nicole Scherzinger si Tom Evans

Acum se pare ca vedetele sunt pregatite pentru urmatorul pas. Potrivit Daily Mail, indragostitii sunt logoditi, iar cererea a avut loc chiar in vacanta lor din Grecia, unde Tom i-a pus marea intrebare lui Nicole, iar ea a spus da. 

Talentul se mosteneste in familia Botgros! Vezi interpretare emotionanta la vioara a lui Cristian, fiul Adrianei Ochisanu si a lui Corneliu Botgros - VIDEO

Nicole Scherzinger si Tom Evans

Pentru Nicole aceasta va fi prima casatorie. Timp de 8 ani, cantareata s-a intalnit cu pilotul britanic Lewis Hamilton. Si din 2016-2019, vedeta a fost intr-o relatie cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, dar din pacate niciuna dintre relatiile sale nu a soldat cu casatorie. 

Nicole Scherzinger Shows Off INSANE Abs In Neon Pink Sports Bra

Maria Sharapova a nascut in SUA! Afla cat costa o nastere acolo

Nicole Scherzinger, 43, shows off her stunning tanned body in a golden  bikini - DailyNationToday
Articole din aceeasi categorie