04.11.2022
Nina Cretu isi sarbatoreste iubitul! Vezi cum l-a felicitat bloggerita pe Renato Usatii - FOTO/VIDEO

Astazi, este o zi speciala pentru Renato Usatii. Politicianul implineste 44 de ani. Vezi cum isi sarbatoreste aniversarea, dar si cum l-a felicitat iubita sa, Nina Cretu, pe retelele sociale. 

Pe pagina sa oficiala de Instagram, Nina Cretu a publicat un colaj de imagini cu iubitul sau, Renato Usatii. In acest colaj vedem mai multe imagini cu indragostitii, dar si una mai deosebita. Este vorba despre o fotografie de arhiva a politicianului, unde il vedem in calitate de elev. 

„La multi ani! Sa avem o viata fericita impreuna”, a scris Nina Cretu adaugand la sfarsit trei emoji in forma de inimi rosii. 

De 2 luni, fiica interpretei Maria Ciorici este scolarita! Afla cum se descurca Mirela, dar si care sunt disciplinele ei preferate

Si, daca tot adora sa pescuiasca, ziua sa de nastere, Renato a inceput-o cu hobby-ul sau preferat. Impreuna cu Nina si Emilian Cretu, care apropo a mers pentru prima data la pescuit, politicianul a avut parte de o dimineata perfecta. 

Parul Laurentiei Coptilet a avut de suferit dupa ce de patru ori a fost bolnava de coronavirus. Afla de la tricoterapeutul, Maria Baciu, cum poti stimula cresterea podoabei tale capilare cu ajutorul procedurii de microneedling - VIDEO

„Nu putea fi mai frumoasa sarbatoare pentru Renato decat cea la pescuit”, a mentionat sora lui Emilian Cretu. 

„La multi ani, domnule. Sanatate, bucurie si cat mai mult peste in Dunare”, a spus actorul.

Maternitatea poate fi roz, dar si horror! Afla ce crede jurnalista Anna Smolnitchi despre femeile care nu isi doresc copii - VIDEO

Nina Cretu are 22 de ani si e un model din Republica Moldova. Aceasta este intr-o relatie cu Renato Usatii din ianuarie 2022.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie