04.11.2022
Maternitatea poate fi roz, dar si horror! Afla ce crede jurnalista Anna Smolnitchi despre femeile care nu isi doresc copii - VIDEO

Cand o femeie vrea copil ea nu trebuie speriata ca va fi greu. Cand o femeie nu isi doreste un copil, cei mai multi o sa sara la ea cu argumente de ce e fain sa-i ai, sustine Anna Smolnitchi dupa ce o discutie fara sfarsit a inundat internetul. Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta aceasta a vorbit despre maternitatea roz si maternitatea horror.

Dupa ce interpreta de peste Prut, Delia a declarat ca nu isi doreste copii, a inceput o discutie aprinsa in mediul online. Unii au sustinut-o, iar altii au criticat-o. 

La acest subiect si-a exprimat opinia si Anna, in studioul serilor perfecte. „Din punct de vedere biologic eu cred ca noi suntem concepute sa nastem. Nu degeaba avem uter, ovare, menstruatie care este un semn al sanatatii reproductive. Altceva e ca noi nu suntem totusi animale, avem neocortex, putem gandi, planifica, putem sa ne gandim la viitor si atunci da, tu esti cea care sa decida. Vei da curs chemarilor corpului tau sau nu. Copilul trebuie sa vina din dragoste, dar daca tu faci asta ca sa bifezi acolo in CV-ul tau ca ai si tu niste copii... Tu nu datorezi nimic nimanui. Dar sa revenim la maternitatea roz si horror. Eu cred ca o femeie are nevoie sa fie informata, nu speriata cu posibile urmari ale maternitatii care nu iti vor apartine neaparat tie. Noi suntem toti diferiti.”, a recunoscut Anna Smolnitchi.

Cu pasi mici, spre visuri mari! Interpreta Laurentia Coptilet a lansat o noua melodie impreuna cu Orchestra „Lautarii”: „Mereu aleg muzica populara” - VIDEO

De asemenea Anna este de parere ca gandirea pozitiva e importanta daca iti doresti un copil sau daca il ai deja. „Un schior daca se va focusa pe copaci o sa dea in copaci. Pe ce te focalizezi, aia primesti, asa lucreaza psihicul nostru. Asa e si cu copiii. Cand incerci sa te focalizezi pe momentele frumoase creierul tau va cauta confirmari ca e frumos, e bine.”, a spus ea.

Edward Sanda si Cleopatra Stratan, dezvaluiri inedite despre casnicia lor. Afla de ce nu isi doresc momentan un copil

Pe langa faptul ca pe blogul sau personal de Instagram vorbeste adesea despre maternitate, jurnalista arata urmaritorilor sai si alte aspecte din viata sa. De exemplu acum aceasta construieste o casa despre care a oferit mai multe detalii. „Construiti case din lemn si nici nu o sa simti cutremurele. Noi inca nu ne-am mutat. Suntem in proces de constructie. Ceva similar mai este chiar in satul Rascova. E o casa naturala, e vie. E o casa care respira.”

Jurnalista a vorbit si despre avantajele caselor de tip eco. „Ele sunt rezistente in fata seismelor. Este eficienta energetic. De asemenea mentine racoarea pe timp de vara si caldura iarna. Multi cred ca iese foarte ieftin, insa lemnul este scump. Cel mai scump aici este fundatia si lemnul.”

Irina Rimes, indragostita lulea de iubitul francez. Ce aparitie spectaculoasa au avut cei doi la o nunta: par desprinsi de pe coperta unei reviste - FOTO

Articole din aceeasi categorie