04.11.2022
De 2 luni, fiica interpretei Maria Ciorici este scolarita! Afla cum se descurca Mirela, dar si care sunt disciplinele ei preferate

Impartaseste in mediul online atat momente fericite cat si mai triste. Recent Maria Ciorici a publicat pe pagina sa de Facebook o postare in care a vorbit despre reusitele pe care le are fiica sa la doar 2 luni de cand a pasit pragul scolii.

Dupa cum povesteste interpreta, chiar daca la inceput Mirelei i-a fost mai greu sa se acomodeze, acum lucrurile merg din ce in ce mai bine. „Avem deja doua luni de scoala si astazi vreau sa va vorbesc un pic despre reusitele Mirelei. Adaptarea de la inceput a fost grea, vedeam ca e supraobosita, dar, totodata, micuta scolarita a inteles ce responsabilitati are si ca temele pentru acasa trebuiesc toate indeplinite! Daca de la inceput Mirela primea des calificativul „Vei reusi!”, acum imi aduce acasa doar „Bravo!” si „Excelent!”, ceea ce ma bucura foarte mult si ma face sa fiu mandra de ea.”, a spus Maria.

Aceasta a povestit de asemenea si care sunt disciplinele pe care le prefera cel mai mult micuta. „Iubeste foarte mult matematica, limba engleza si educatia fizica, iar limba romana este pe locul doi, fiindca scriem mai greu, uneori mai ingrijit, alteori cu mici greseli, dar progreseaza evident si sper ca pe viitor va scrie mai frumos decat mama. Partea mai slabuta este la nivel de comportament, este foarte sensibila, plange daca greseste sau nu reuseste sa faca ceva. Face si unele ritualuri de criza, dar avem o profesoara foarte buna si intelegatoare, doamna Olga, care ne ajuta sa trecem peste momentele mai grele, ne intelege specificul de comportament, iar pentru asta ii multumim enorm!”, a mentionat artista.

Este mandra de fiica sa si sustine ca rezultatele acesteia sunt peste asteptari: „Mirela este bravo, face fata programului instructiv-educativ, merge cu placere la scoala, participa la toate sarbatorile cu placere. Si-a creat noi prieteni, iar scoala este pentru ea locul unde intelege ca se dezvolta si creste frumos. Imi faceam foarte multe griji cum se va descurca Mirela la scoala, dar ea mi-a intrecut asteptarile! Desigur, mai avem de lucrat, dar inceputul e bun si va spun cu toata sinceritatea, nu doar Mirela a mers in clasa I, dar si eu, a doua oara! Mult succes tuturor!”

Maria Ciorici este o interpreta si bloggerita din Moldova care scrie poezii si face surprize la domiciliu.

Articole din aceeasi categorie