19.05.2022
Nepoatele gemene ale printesei Diana, fabuloase pe covorul rosu de la Cannes. Eliza si Amelia au acaparat toate bliturile fotografilor - FOTO

Eliza si Amelia Spencer, nepoatele gemene ale printesei Diana, au avut o aparitie spectaculoasa la premiera "Top Gun: Maverick", de la Festivalul de Film de la Cannes. Cele doua frumuseti au imbracat rochii elegante, lungi pana in pamant, accesorizate cu bijuterii argintii, iar bliturile fotoreporterilor le-au reperat imediat.

Nu se imbraca identic, dar au grija mai mereu sa se asorteze sau sa mearga pe aceeasi linie vestimentara. Imposibil de deosebit la prima vedere, Eliza si Amelia sunt mari iubitoare de haine de brand si stiu cum sa faca sa straluceasca la fiecare aparitie publica, asa cum s-a intamplat la Festivalul de Film de la Cannes din 2022.

Cine e avocata lui Johnny Depp, in procesul cu Amber Heard. Camille Vasquez e virala pe TikTok - FOTO

Lady Eliza a imbracat o rochie neagra, cu aplicatii stralucitoare, crapatura pe picior si decupaje in zona taliei. A ales cercei candelabru si o coafura simpla, cu parul indreptat perfect si lasat pe spate. Sora ei, Amalia, a purtat o rochie neagra, din voal, pe un umar, cercei lungi si parul prins intr-o coada impecabila.

amelia si eliza spencer

Amelia si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale printesei Diana, la Festivalul de Film de la Cannes 2022. / Foto: Profimedia

Eliza si Amelia sunt nepoatele printesei Diana, fiicele lui Charles Spencer si ale Victoriei Aitken. Desi nu sunt la fel de cunoscute ca sora lor cea mare, Kitty Spencer, care si-a creat deja un nume in lumea modei si a devenit imaginea unor branduri de lux, gemenele vin tare din urma. Acestea mai au un frate, Louis, viconte de Althorp, despre care se spune ca va mosteni domeniul si casa in care a copilarit printesa Diana. De asemenea, mai au un frate de aproape 19 ani, din cea de-a doua casatorie a mamei lor.

Tendinte in materie de moda pe care trebuie sa le urmezi neaparat in sezonul estival de anul acesta! Vezi modelele, imprimeurile, dar si combinatiile care au cucerit fashionistele - FOTO

Gemenele Spencer aveau cinci ani cand a murit printesa Diana

In varsta de 29 de ani, Eliza si Amelia nu au simtit pe deplin influenta pe care o avea printesa Diana, mai ales ca au copilarit in Africa de Sud, nu in mijlocul tuturor evenimentelor din Londra. Cand fosta sotie a printului Charles a murit, fetele aveau doar cinci ani, insa cu timpul, cand au ajuns la maturitate, gemenele Spencer au cunoscut ce putere avea cea supranumita printesa inimilor si cat de iubita era.

„Dintotdeauna am stiut-o doar ca matusa noastra. Era incredibil de calda si iubitoare. Crescand in Africa de Sud, nu am stiut cat de cunoscuta e la nivel mondial si ce rol avea, am realizat insa ani mai tarziu. Intotdeauna facea tot posibilul sa se conecteze cu noi, avea acel talent de a citi inimile copiilor”, a povestit Eliza Spencer in 2021, pentru revista Tatler, intr-unul dintre primele interviuri pe care ea si sora ei le-au acordat presei.

Articole din aceeasi categorie