19.05.2022
Tendinte in materie de moda pe care trebuie sa le urmezi neaparat in sezonul estival de anul acesta! Vezi modelele, imprimeurile, dar si combinatiile care au cucerit fashionistele - FOTO

Tendinte de moda vor castiga teren in vara anului 2022 datorita articolelor de imbracaminte comode, atragatoare si accesibile. Daca vrei sa te asiguri ca ramai eleganta si stilata in sezonul ce urmeaza atunci asigura-te ca tii cont de urmatoarele tendinte si ofera garderobei tale schimbarea pe care o merita. 

Anii 90 revin in ceea ce priveste tendintele modei de primavara si vara in 2022, asadar este evidenta si renasterea taliei joase. Nu-ti face nu este neaparat sa iti scoti in evidenta abdomenul. 

Poti imbina blugii tai mici cu tricotaje, un aspect perfect pentru serile calde de vara.  

Cei care au vazut recent defilarile de moda de pe podium vor descoperi ca esarfele sunt un must-have. Celebritati precum Dua Lipa au indragit, de asemenea, accesoriile  incrucisate in multe feluri, inclusiv rochii si topuri elegante. 

De asemenea si popularitatea decupajelor va ramane actuala in 2022, asta intrucat celebritatile au imbratisat tendinta in mod activ.

Vrei sa arzi pana la 800 de calorii intr-o ora? Anrenorul personal Serghei Murzac iti explica care antrenament este cel mai potrivit in acest sens - VIDEO

tendintele modei de primavara 2022 Rochie cu decupaj crepon de la Saint Laurent

Popularitatea franjurilor a fost observata pentru prima data in anii 1920, dar actualitatea lor nu s-a pierdut de-a lungul anilor. Desi modelele de franjuri vin in diferite forme, ele continua sa fie o alegere populara pentru multi iubitori de moda.

tendinte moda vara 2022 Sandale cu franjuri din piele de la ALAIA

Fustele plisate sunt o alta tendinta care si-a gasit popularitate pentru prima data la inceputul secolului al XX- lea . Fusta plisata este o piese vestimentara cautata multi ani la rand, iar 2022 nu face exceptie. 

Abordarea flexibila a fustelor plisate inseamna ca nu exista limitari in ceea ce priveste designul. Asa ca poti opta pentru o rochie lunga alba stralucitoare pentru zilele toride de vara, in timp designurile cu printuri sunt ideale pentru o noapte in oras. 

tendinte moda vara 2022 Fusta plisata cu imprimeu floral de Valentino

De asemenea si anii 90 revin in moda anul acesta, mai ales in materie de blugi. Pe langa faptul ca blugii anilor 90 sunt o alegere eleganta in timpul primaverii si a verii, ei va ofera comoditate si libertate maxima.

Este primul trenulet dulce din lume care a parcurs 3500 km! Alexandru Gutu s-a angajat sa duca trenuletul la Torino pentru a-i surprinde pe Fratii Advahov si formatia Zdob si Zdub: „Toti au fost foarte prietenosi si m-au ajutat sa transport tortul in siguranta” - VIDEO

tendintele modei de primavara 2022 Annina Jean by Citizens of Humanity


Fustele mini au aparut pentru prima data in anii 1960, dar au fost reinventate in 2022 sub forma de micro fuste . Pe langa faptul ca se poarta cu tricouri si topuri casual, fetele combina fustele mini cu jachete de costum asortate pentru o tinuta unica, dar eleganta.

tendintele modei de primavara 2022 Fusta mini cu pene de la Semsem
Articole din aceeasi categorie