19.05.2022
Cine e avocata lui Johnny Depp, in procesul cu Amber Heard. Camille Vasquez e virala pe TikTok - FOTO

Procesul momentului in showbiz-ul de peste Ocean a scos la rampa o noua personalitate care se bucura de atentia tuturor. Avocata lui Johnny Depp, Camille Vasquez, a devenit extrem de populara in mediul online, dupa felul in care l-a reprezentat pana acum in instanta pe vestitul actor.

Avocata lui Johnny Depp este in centrul atentiei peste Ocean, unde se judeca mult mediatizatul proces de defaimare intentat de actor. Camille Vasquez, in varsta de 37 de ani, si-a sporit popularitatea dupa ce a fost desemnata de casa de avocatura Brown Rudnick sa-l reprezinte pe Johnny Depp.

Dar cine este avocata lui Johnny Depp si de ce a devenit atat de populara?

Camille Vasquez s-a remarcat din prima zi a procesului din Fairfax, Virginia, cand a contracarat fiecare strategie a echipei actritei Amber Heard. 

Datorita interventiilor sale, avocata si-a facut o comunitate uriasa de fani. Mii de filmulete realizate in sala de judecata, care o au in centrul atentiei, au strans peste 550 de milioane de vizualizari doar pe TikTok. Cu toate acestea, ea nu are conturi sociale.

Avocata lui Johnny Depp, fata in fata cu Amber Heard

Marti, avocata a avut o prestatie imposibil de ignorat in timpul audierii fostei sotii a clientului ei. Atunci, Camille Vasquez a vrut sa stie care este, de fapt, adevarul in legatura cu afirmatia actritei conform careia Depp a violat-o cu o sticla.

Dumneavoastra sunteti cea care ati atacat pe cineva cu o sticla, in Australia, nu-i asa doamna Heard? Nu va era deloc frica de el, nu-i asa?”, a intrebat avocata.

Nu l-am atacat pe Johnny in Australia. Nu am atacat pe nimeni, niciodata”, a raspuns Amber Heard, conform nypost.com.

In urma incidentului invocat in sala de judecata, Johnny Depp s-a ales cu degetul mijlociu de la mana dreapta taiat. Explicatia actritei a fost ca el si-i l-a taiat singur, fiind sub influenta alcoolului si a drogurilor, insa varianta lui Depp este ca ea a aruncat cu o sticla spre el, provocandu-i rana, vizibila si azi.

Cum si-a construit cariera Camille Vasquez

Camille Vasquez este unul dintre membrii echipei de aparatori ai lui Johnny Depp, in procesul de defaimare intentat fostei sale sotii.

Reprezinta casa de avocatura Brown Rudnick, cu sediul in Orange County, California, si e specializata in litigii si artibraj. Principala activitate consta in preluarea cazurilor de defaimare deschise de reclamanti, similare celui initiat de Johnny Depp. 

Vasquez a absolvit Universitatea Southern California, in 2006, cu titlul Magna Cum Laude, si Scoala de Drept Southwestern, in 2010.

A primit premiul One to Watch din partea The Best Lawyers in America pentru 2021-2022, o distinctie care recunoaste excelenta in practica judiciara.

Are o voce spectaculoasa! Tany Vander a demonstrat ca poate canta la fel de bine ca pe timpuri: „Prea frumos ca sa fie adevarat” - VIDEO

Camille Vasquez nu e casatorita si nu are copii, insa, conform TMZ, este intr-o relatie cu un agent imobiliar britanic.

Articole din aceeasi categorie