26.10.2023
Natalia Gordienko nu si-a putut stapani lacrimile in direct la O Seara Perfecta. Care a fost motivul - VIDEO

La un concert grandios ne asteapta Natalia Gordienko in decembrie. Ce ne pregateste, a povestit chiar ea in cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta.

Natalia a oferit mai multe detalii despre concertul care va avea loc in mai putin de 2 luni: „Eu daca vin, vin cu ceva, cu vreo informatie, sa fie intr-adevar interesant. Nu vin sa povestesc cum a fost in vacanta sau ce carte am citit. Este un motiv mare. Vreau sa invit toti telespectatorii care ne privesc acum la concertul meu care va fi la Palatul National la data de 14 decembrie, la 19:00. Noi cu totii impreuna vom sarbatori ziua mea”.

„Este ceva simbolic deoarece la fiecare 5 ani pentru mine este ca o etapa noua. Vor fi multe piese si in romana, rusa, engleza, italiana. Voi aduce dansatori si coregraf din strainatate. Vrem sa aducem ceva WOW. Vor fi si piesele noi care le facem acum cu Maxim Fadeev. Vor fi si multe duete neasteptate. Ok, asteptatul duet, eu si Adrian Ursu. De asemenea, va intra pe scena si fiul meu, Cristian”, a mai povestit Natalia Gordienko.

Cea mai tanara femeie de afaceri din lume are doi ani: „La un an, detinea deja propria companie. Pana la 5 ani, va fi milionara in dolari”

Totodata, interpreta a recunoscut ca va iesi in scena si alaturi de Marcel si Cornelia Stefanet, Surorile Osoianu, Guz: „Facem ceva foarte fain si neasteptat cu Surorile Osoianu... Avem si ceva cu Guz, o varianta neasteptata la o piesa cunoscuta de-a mea. Si multe, multe surprize”.

Gordienko a mentionat ca isi doreste sa ofere bilete gratis persoanelor care vor sa ajunga la concert, insa nu au posibilitate financiara. „Lansam niste concursuri. Sunt oameni prin toata tara care stiu ca ma asculta, insa nu au posibilitati. Chiar vreau sa creez sarbatoare in aceste 2-3 ore”, a mentionat artista.

„Nu fac acest concert pentru a castiga bani, eu fac din placere. Va fi un fel de cadou pentru sufletul meu pentru ca e ziua mea. Cea mai buna investitie este in tine”, a explicat Gordienko.

O cunoscuta influencerita a murit la numai 25 de ani! Disparuse complet de pe retelele sociale din luna august

De asemenea, in platoul serilor perfecte a fost difuzat si videoclipul piesei „In Ochii Tai” pe care Natalia l-a lansat acum 3 ani. Vizionand imaginile, artista s-a emotionat si a inceput sa planga.

In luna a 8-a de sarcina, Tany Vander a imbracat o rochie mini care i-a pus in evidenta burtica: „Am adaugat 9 kilograme” - FOTO

„Eu am 2 piese pe care nu le pot asculta si interpreta, piesa „In ochii tai”, dedicatie fiului meu si am piesa „Dor de mama”, despre mama mea”, a povestit Gordienko.

Articole din aceeasi categorie