26.10.2023
O cunoscuta influencerita a murit la numai 25 de ani! Disparuse complet de pe retelele sociale din luna august

Tragedie in Brazilia! Cunoscuta influencerita Juliana Rocha, de numai 25 de ani, a murit in conditii misterioase, dupa ce disparuse de pe retelele de socializare de ceva vreme.

Brazilia este in stare de soc dupa ce a fost facuta publica vestea mortii unei faimoase influencerite din aceasta tara. Juliana Rocha avea numai 25 de ani, iar tanara deja stransese sute de mii de fani in mediul online datorita tutorialelor ei de makeup, relateaza Daily Mail si Spy News.

Juliana Rocha reusise sa adune 200.000 de urmaritori pe Instagram, iar pe TikTok, tanara deja ajunsese la 250.000 de fani, din toata lumea.

Horoscop 26 octombrie 2023. Zodiile care au parte de noroc in dragoste

Dupa o disparitie din mediul online de aproximativ 2 luni, familia tinerei a anuntat decesul acesteia. Imediat ce a fost anuntat decesul tinerei au aparut si nenumarate speculatii legate de moartea subita a acesteia.

Ultima postare a tinerei pe contul de Instagram a fost facuta pe data de 24 august, in timp ce pe TikTok nu mai fusese activa din 14 august.

„Cu profunda durere si tristete, familia Julianei Rocha va informeaza pe voi, publicul ei si pe cei care au iubit-o, ca a murit”, a scris familia tinerei, in mesajul prin care a anuntat decesul acesteia, conform sursei citate.

Cher, detalii despre iubitul ei tinerel! Ce o deranjeaza pe artista la relatia cu Alex Edwards

Autoritatile au dispus o ancheta pentru a stabili cauzele decesului.

Articole din aceeasi categorie