26.10.2023
Cea mai tanara femeie de afaceri din lume are doi ani: „La un an, detinea deja propria companie. Pana la 5 ani, va fi milionara in dolari”

Asia Brown, cunoscuta si drept Boss Baby, este, la varsta de doi ani, directoarea propriei companii, care vinde produse de ingrijire a pielii si a parului organice.

Mama Asiei, Vera Sijika, a vorbit cu publicatia Fabulos despre succesul precoce al fiicei ei in afaceri: „Se numara printre cei mai tineri CEO din lume. Sunt atat de mandra. Pana la varsta de 5 ani, va fi milionara in dolari”.

Asia are mai bine de 126.000 de urmaritori pe contul sau de Instagram @Princess_AsiaBrown, acolo unde mama Vera posteaza imagini ce surprind stilul de viata opulent al familiei.

Fiica Anastasiei Iacub - o adevarata fashionista la nici 2 anisori! Ce stilata este Monica, dar si cat de mult seamana cu mama ei - FOTO

Flerul pentru afaceri se trage din familie. Vera este ea insasi o femeie de afaceri, cu o afacere de milioane de dolari - aceasta conduce compania cu produse de detox Veetox: „Am facut avere pe cont propriu. Sunt model plus-size si femeie de afaceri. Am vrut sa arat lumii unde duce munca grea si hotararea dupa ce am nascut-o pe frumoasa mea fiica”.

Inainte ca Asia sa implineasca un an, mama ei ii pornise o afacere specializata in produse destinate bebelusilor, care includ sampoane, creme, geluri de baie, alifii pentru pielea sensibila.

Horoscop 26 octombrie 2023. Zodiile care au parte de noroc in dragoste

Vera marturiseste ca adora sa cheltuie profitul pentru a-i oferi Asiei o viata de printesa in adevarul sens al cuvantului.

Articole din aceeasi categorie