21.11.2023
Natalia Barbu - mai sincera ca niciodata! Care este cea mai mare frica a interpretei, dar si cand a plans ultima data si de ce - VIDEO

Invitata speciala din platoul O Seara Perfecta a fost Natalia Barbu. Aceasta a venit cu o premiera a unui videoclip, dar si cu mai multe detalii despre ceea ce organizeaza.

Recent a fost ziua de nastere a Anei Barbu si cu aceasta ocazie, Natalia organizeaza un concert:  „Miercuri, va asteptam la un concert de muzica populara autentic, frumos. Vom canta melodiile marilor artisti care nu mai sunt printre noi, eu o sa cant melodii din repertoriu ei de muzica populara”.

Natalia Barbu a trecut printr-o transformare in ultima perioada, aceasta a mentionat: „Ma ajutat foarte mult Ruxanda, am lucrat pe partea asta de rebranding. Asta inseamna ca tu sa te gasesti pe tine insuti ca persoana, este un fel de test, am incercat sa descopar care este directia mea de mers si pe social media”.

Spune stop violentei virtuale! Violeta Terguta si Dara au dat start unei noi campanii: „Fiecare a doua adolescenta a raportat ca a fost agresata in spatiul online” - VIDEO

Natalia a fost provocata sa raspunda la intrebarile blitzz.

Daca ai fi un animal care ar fi acesta? - aceasta a mentionat:„Leu”.

Daca ai fi o masina ce marca ai fi? - Natalia a rapspuns:„Porsche”. 

Un an fara bani sau un an fara telefon? - „Un an fara telefon”, a spus interpreta.

A spus DA! Cum a fost ceruta in casatorie Olga Verbitchi: „Sunt alaturi de marea mea iubire” - FOTO/VIDEO

Daca despre viata ta s-ar face un film, cum s-ar numi el? - „Regasire”.

Cea mai mare frica a ta - „Apa, imi e frica de apa multa”.

Cand ai plans ultima data si de ce? - Natlia a dezvaluit ca:„Cand a fost ziua mamei si am ascultat cantecele ei pentru ca ma pregateam si de concert si atunci am plans, dar a fost asa o conexiune cu ea”.

Momentul cand printesa Diana i-a prins pe Charles si Camilla impreuna: „Nu ma trata ca pe o...”

Cariera sau familie? -Fara sa stea prea mult e ganduri, Natalia a spus: „Familie”.

In urmatoarea perioada urmeaza si alte concerte in Chisinau, Natalia a dezvaluit:  „Pe 7 decembrie este vorba de gala de caritate a sarbatorilor de iarna, o sa se stranga fonduri pentru cei o mie de pacienti. Pe 23 decembrie o sa fie inca un concert cu Youth Orchestra, o sa fie 100 de copii pe scena. Pe 24 sunt acasa caci este ziua lui Victor, iar pe 31 cant la Paris”.

S-a operat ca sa isi faca „ochi de pisica” si a trecut prin chinuri groaznice: „Aratam ca un cadavru” - FOTO

Articole din aceeasi categorie