21.11.2023
Momentul cand printesa Diana i-a prins pe Charles si Camilla impreuna: „Nu ma trata ca pe o...”

Casnicia printesei Diana cu printul Charles nu a fost una tocmai fericita, aflandu-se in urma divortului ca fiul reginei Elisabeta incepuse deja o relatie cu actuala sa sotie, Camilla. Inainte de separare si implicit de tragedia care a urmat, printesa de Wales l-a prins pe actualul rege al Angliei inseland-o. 

Diana s-a casatorit cu mostenitorul tronului in urma cu 42 de ani, avand parte de o nunta ca-n basme la Catedrala Sf. Paul, care a fost urmarita de milioane de oameni din intreaga lume. La scurt timp dupa casatorie, Diana a devenit mama a doi baieti, printul William si printul Harry.

Cu toate acestea, cu doar cativa ani inainte de divort, suspiciunile printesei de Wales incepusera sa creasca, iar un ofiter de protectie al regretatei printese a dezvaluit momentul cand aceasta i-a prins pe Charles si Camilla impreuna, la o petrecere. Desi nu s-a aflat nimic la acel moment, dupa separare, Diana a dezvaluit in cadrul unui interviu ca Charles i-a fost infidel: „Ei bine, eram trei in aceasta casatorie, asa ca era putin aglomerat”.

Britney Spears a spus tot adevarul despre fostul sot, Sam Asghari, in cartea recent lansata: „Este o mare...”

Ken Wharfe a fost ofiterul de protectie al printesei Diana timp de sase ani, fiind si martorul momentului cand cuplul regal se apropia de sfarsit.

„Diana nu cunostea pe nimeni de la acea petrecere si a fost ca o scena dintr-un film. Toata lumea a fost surprinsa de aparitia ei. La o ora dupa ce am ajuns la petrecere, am auzit cum Diana mi-a strigat numele, eu fiind atunci undeva in bucatarie. Am iesit si mi-a spus: „Trebuie sa vii cu mine, nu-mi gasesc sotul si nici pe Camilla”. In cele din urma i-a gasit la subsolul proprietatii unde avea loc petrecere, stateau pe canapea si vorbeau. Nu stiam ce vrea sa faca Diana in acel moment, dar am avut incredere in ea. S-a dus catre ei si i-a spus Camillei: „Te rog, nu ma trata pe o idioata. Stiu ce se intampla”. Camilla a spus un lucru pe care nu-l inteleg nici in ziua de azi: „Ei bine, stii, ai doi baieti minunati”. Acela a fost un moment definitoriu pentru viata lor. A fost momentul cand au stiut ca sfarsitul e aproape”, a povestit Ken Wharfe, potrivit Mirror.

Charles si Diana s-au despartit in 1992 si au divortat patru ani mai tarziu, in 1996. Cu toate acestea, la doar un an dupa divort, printesa de Wales a murit intr-un accident la Paris, avand varsta de 36 de ani.

S-a operat ca sa isi faca „ochi de pisica” si a trecut prin chinuri groaznice: „Aratam ca un cadavru” - FOTO

Ulterior, Charles s-a casatorit cu Camilla in 2005, iar ea a devenit ducesa de Cornwall. Acum, dupa ce printul Charles a devenit Rege, Camilla este cunoscuta drept Regina Consoarta.

Articole din aceeasi categorie