21.11.2023
S-a operat ca sa isi faca „ochi de pisica” si a trecut prin chinuri groaznice: „Aratam ca un cadavru” - FOTO

O tanara face senzatie pe internet cu noii ei „cat eyes”. Si nu obtinuti doar prin machiaj, ci printr-o operatie estetica extrem de dureroasa. Intrebata de followerii ei daca merita sa iti supui corpul la asemenea chin, tanara a povestit in detaliu etapele prin care a trecut.

Aceasta a recunoscut ca durerea a fost ingrozitoare, insa la final a fost incantata de rezultat.

„Merita sa faci operatia de ochi de pisica? Eu mi-am facut aceasta operatie in aprilie si parerile despre asta au fost impartite. Multora le-a placut rezultatul, insa multi au fost de parere ca a fost prea extrem, ca sufar de dismorfie corporala. Dupa operatie aveam durere 10/10, nu puteam sa imi deschid ochii, nu puteam sa imi inchid ochii, nu puteam sa dorm cum trebuie, era groaznic”.

„Cata brutalitate intr-un singur barbat”! Cum arata Emilian Cretu cu parul blond - FOTO

„Cand m-am intors la hotel imi era atat de rau din cauza medicamentelor, aratam ca un cadavru. La cateva zile dupa operatie, aveam fata umflata, dar puteam sa imi deschid ochii”, a mai spus tanara.

Tany Vander si micutul Kael au fost externati din maternitate! Ce surpriza i-a organizat sotul acasa - VIDEO

„A cincea zi de la operatie a fost ziua pe care am urat-o cel mai mult. Aveam fata atat de umflata, imi era rusine sa ies din casa, dar tot am facut-o. Iata-ma si acum, ador rezultatul si ma bucur mult ca am facut interventia, ma simt increzatoare!”, a spus tiktoerita.

Articole din aceeasi categorie