21.11.2023
Spune stop violentei virtuale! Violeta Terguta si Dara au dat start unei noi campanii: „Fiecare a doua adolescenta a raportat ca a fost agresata in spatiul online” - VIDEO

O piesa care ar trebui sa dea de gandit a pregatit Dara. Nu intamplator aceasta face parte si dintr-o campanie despre care a povestit alaturi de Violeta Terguta in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

„Acum cateva luni am primit o propunere sa fac parte dintr-o campanie. Eu sunt un om public care este vizat si primeste foarte mult hate si bullying in online. E normalizat ca un artist sa fie ok cu asta, sa accepte asta, dar nu este ok. Cand mi s-a propus sa fac parte din campania asta am zis „Da” pentru ca sunt foarte multe lucruri pe care vreau sa le zic si stiu sa le zic. Am studiat si mai mult ca sa le pot spune in asa fel incat sa fie super clare si sa dea de gandit oamenilor care asculta piesa asta. Este o piesa cu un mesaj care pune un semn de intrebare despre felul cum ne comportam in online”, a mentionat interpreta Dara.

De asemenea, analista de programe, UNFPA Moldova, Violeta Terguta, a explicat cateva aspecte ce tin de campanie: „Este o campanie lansata de Fondul Natiunilor Unite pentru Populatie la nivel global. Ii multumim foarte mult Darei ca s-a alaturat pentru ca avem nevoie de persoane care au ceva de spus, care pot spune si care sunt auziti de foarte multe persoane. Violenta digitala a luat amploare in ultimul timp”.

Despre scopul campaniei, Violeta Terguta a spus: „Ne dorim sa sensibilizam publicul despre ce inseamna violenta digitala ca sa nu ajungem sa simtim consecintele despre care a vorbit Dara. Este foarte grav ce se intampla. Este timpul ca sa ne gandim cum sa facem ca oamenii sa se simta in siguranta”.

Horoscop 21 noiembrie 2023. Tensiuni puternice in dragoste. O zodie risca sa piarda sume mari de bani

Dara lanseaza la data de 21 noiembrie 2023 o piesa ce pune in valoare scopul campaniei din care face parte.

„Fiecare a doua adolescenta a raportat ca a fost agresata in spatiul online. Cred ca aici este si rolul campaniei noastre, dar cred ca este si rolul educatiei. Acolo trebuie sa se vorbeasca foarte mult pentru ca, copiii practic cea mai mare parte a vietii lor si-o petrec la scoala, in mediul educational. Oamenii trebuie sa inteleaga ca este o problema”, a mai povestit analista de programe, UNFPA Moldova, Violeta Terguta.

Momentul cand printesa Diana i-a prins pe Charles si Camilla impreuna: „Nu ma trata ca pe o...”

Articole din aceeasi categorie