18.11.2022
Nastasya Samburskaya a luat-o peste picior pe Olga Buzova deoarece aceasta a purtat o rochie fake. Vezi cum arata tinuta, dar ce a spus actrita - FOTO

La inceputul lunii octombrie, Olga Buzova a aparut pe covorul rosu al festivalului „Jara Cool Fest” intr-o rochie azurie cu trena, pantofi argintii si ochelari stralucitori.

Tinuta prezentatoarei TV a fost aproape identica celei de la Balenciaga pe care a purtat-o Kim Kardasian la petrecerea de dupa ceremonia de inmanare a premiilor Oscar.

Emotionant! Olga Orlova a dezvaluit de ce a decis sa devina din nou mama la 45 de ani

„Am crezut ca Olga Buzova era imbracata intr-o rochie Balenciaga, insa s-a dovedit ca aceasta este o dublura.”, a spus modelul si prezentatoarea Maria Minogarova in noua editie a emisiunii „The Day Before Yesterday News”.

„Este un fake.”, a corectat-o ​​invitata emisiunii, Nastasya Samburskaya.

Comentariile rautacioase la a adresa Olgai nu s-au terminat aici. Nastasya a mai mentionat ca rochia prezentatoarei TV a fost facuta la comanda deoarece pe ea nu ar fi stat atat de bine articolul vestimentar pe care l-a purtat Kim.

Straluceste de fericire! Brad Pitt - prima sa aparitie publica dupa ce s-a aflat ca are o noua iubita - FOTO

Nastasya Samburskaya este o actrita, cantareata populara si prezentatoare TV rusa. A devenit cunoscuta datorita rolul ei ca Kristina Sokolovskaya din serialul de comedie „Univer”.

Olga Buzova este o personalitate media si cantareata rusa. Buzova este cel mai cunoscuta pentru aparitia sa la „Dom-2”, un reality show rusesc.

Regina Letizia, diagnosticata cu o boala crunta! Monarhul Spaniei a suferit in tacere pana acum

Articole din aceeasi categorie