18.11.2022
Emotionant! Olga Orlova a dezvaluit de ce a decis sa devina din nou mama la 45 de ani

Interpreta si prezentatoarea TV rusa Olga Orlova va deveni in curand mama pentru a doua oara. Aceasta mai are un baiat pe nume Artiom Karmanov.

Fosta solista a trupei „Blestyasie” impartaseste adesea gandurile si sentimentele pe care le are in aceasta perioada frumoasa din viata sa, internautilor.

Celebrul conac al Ivanei Trump - scos la vanzare pentru 27 de milioane de dolari. Vezi cat de fabulos arata acesta in interior - FOTO

Recent una dintre fanele sale a intrebat-o pe Olga:„Cum te-ai hotarat sa nasti la 45 de ani? Am 40 de ani si este infricosator sa ma gandesc la asta.”

Patrick Hanganu - marturisiri sincere despre viata sa personala! Afla de ce interpretul nu publica imagini cu mama copilului sau pe retelele de socializare - VIDEO

La aceasta intrebare prezentatoarea a raspuns: „Ei bine, toti suntem diferiti. L-am cunoscut pe barbatul visurilor mele alaturi de care mi-am dat seama ca imi doresc foarte mult un copil. Am trecut amandoi printr-un numar mare de consultatii si analize pentru ca am vrut sa avem un rezultat bun. Sunt o femeie sanatoasa, doctorul este multumit de mine. De ce mai pot avea nevoie?”, a scris Olga pe pagina sa de Instagram.

Prezentatoarea TV asteapta un copil de la un om de afaceri rus pe nume Valerii, cu care Olga s-a casatorit in anul 2020. 

Paris Hilton - secretul tineretii ei! Afla cum reuseste vedeta sa arate ca la 21 de ani, chiar daca are 41

Articole din aceeasi categorie